Jennifer Lopez karriertippje feldobja a napunkat

2019. január 11.
Jennifer Lopez heti tippje mindenkinek hasznos lehet. Ti már láttátok az Álommelót?

J. Lo karriertanácsát az Álommelóbeli lánya, Vanessa Hudgens hozta napvilágra egy interjú keretében. Vanessa elmondása szerint a romantikus vígjáték forgatása során nagyon sokat inspirálódott Jennifer mentalitásából, aki nyilvánosan is felvállalja a múltbeli önértékelési gondjait és a hajdani imposztor-szindrómáját, amit a karrierje okozott.

Fotó: Profimédia-Red Dot

Vanessa egy interjúban elmondta a legfontosabb karriertanácsot, amit a kultikus énekesnőtől tanult: „Jennifer azt mondta nekem: ha nem vagy megelégedve a karriered jelenlegi állásával, nézd meg azokat, akik példaértékűek számodra – és utánozd őket!” – ezt a tanácsot mindenkinek meg kellene fogadnia a színésznő szerint.

J. Lo-t az Álommeló forgatása előtt egy interjúban kérdezték az önértékelési gondjairól is. A színésznő azt mondta, a titka abban rejlik, hogy ma már el tudja engedi a kritikákat. Míg régen bárki is azt mondta neki, hogy nincs jó hangja, nem tud színészkedni, nincs semmi tartalom a szép arca mögött, vagy éppen hogy túl nagy a feneke, akkor ő maga is elgondolkozott és végül elhitte a gyűlölködők szavait– ez pedig nagyon sokáig megkeserítette a dolgát. „Egyszerűen nem engedhetem már meg magamnak, hogy az legyek, aki a karrierem elején voltam” – mondta a színésznő.