Jennifer Lopez karriertippje feldobja a napunkat

2019. január 11. |

Jennifer Lopez heti tippje mindenkinek hasznos lehet. Ti már láttátok az Álommelót?

J. Lo karriertanácsát az Álommelóbeli lánya, Vanessa Hudgens hozta napvilágra egy interjú keretében. Vanessa elmondása szerint a romantikus vígjáték forgatása során nagyon sokat inspirálódott Jennifer mentalitásából, aki nyilvánosan is felvállalja a múltbeli önértékelési gondjait és a hajdani imposztor-szindrómáját, amit a karrierje okozott.

Fotó: Profimédia-Red Dot

Vanessa egy interjúban elmondta a legfontosabb karriertanácsot, amit a kultikus énekesnőtől tanult: “Jennifer azt mondta nekem: ha nem vagy megelégedve a karriered jelenlegi állásával, nézd meg azokat, akik példaértékűek számodra – és utánozd őket!” – ezt a tanácsot mindenkinek meg kellene fogadnia a színésznő szerint.

J. Lo-t az Álommeló forgatása előtt egy interjúban kérdezték az önértékelési gondjairól is. A színésznő azt mondta, a titka abban rejlik, hogy ma már el tudja engedi a kritikákat. Míg régen bárki is azt mondta neki, hogy nincs jó hangja, nem tud színészkedni, nincs semmi tartalom a szép arca mögött, vagy éppen hogy túl nagy a feneke, akkor ő maga is elgondolkozott és végül elhitte a gyűlölködők szavait– ez pedig nagyon sokáig megkeserítette a dolgát. “Egyszerűen nem engedhetem már meg magamnak, hogy az legyek, aki a karrierem elején voltam” – mondta a színésznő.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok