Glenn Close kutyája ellopta a show-t

2019. február 26.
Egyetlen ember sem ér fel addig, hogy elkísérje Glenn Close-t egy díjkiosztó ceremóniára, így a színésznő ki mást vitt volna magával, mint kutyáját, Pipet. Az Oscart ugyan idén sem nyerte meg, de egy másik díjat átvehetett.

Sűrű hétvégéje volt Glenn Close-nak, hiszen nemcsak az Oscar-díjat, hanem az Independent Spirit díjat is átadták, utóbbit szombat éjszaka, ahova kutyája, Pip, teljes nevén Sir Pippin of Beanfild, a Havanese kísérte el. A színésznő Sies Marjan nadrágkosztümje legalább olyan különleges volt, mint kísérője, az inernet népe pedig, mondani sem kell, imádta a kettőst.



jólnevelt kutya nem csak a kék szőnyegen sétált végig gazdája mellett, hanem a színpadra is felkísérte Glenn Close-t, aki a legjobb színésznőnek járó díjat vehette át A férfi mögött (The Wife) című filmben nyújtott alakításáért. Pip udvariasan sétálgatott és türelmesen várt, míg gazdája elmondta köszönőbeszédét, mely a kemény munkáról szólt. “Nagy megtiszteltetés, hogy a kategória jelöltje lehettem a többi csodás nő mellett” – mondta a színésznő. “Tényleg, mindig, mindig a munka számít. Nem lényeges, hogy mit viselünk, nem lényeges, hogy a vörös szőnyegen sétálsz-e, nem lényeges mit mondanak az emberek, megaláznak vagy felmagasztalnak. Egyetlen dolog számít: a tény, hogy együtt lehetünk és elmondhatjuk a történeteinket, melyek megváltoztatják a világot. Ez az, amit teszünk, és az az, amiért akkora megtiszteltetés nekem, hogy itt lehetek ebben a teremben, ilyen különleges emberek társaságában.”

Fotó: Profimédia/Red Dot