Pink visszavág az internetes kekeckedőknek

2019. március 12.
Pinket sosem kellett félteni, de különösen nem érdemes vele ujjat húzni a gyerekneveléssel kapcsolatban, és megkérdőjelezni a szülői képességeit.

Az énekesnő ismét bebizonyította követőinek, hogy nem hagyja magát, ha sértegetik. Instagramján osztott meg egy képet a családi vacsorájukról, ahol férfjével, Carey Harttal és két gyermekükkel, a 7 éves Willow-val és a 2 éves Jamesonnal tacót esznek. Az énekesnőt ugyanis egész családja elkíséri Beautiful Trauma című világkörüli turnéjára. A kép alatt Pink leírta, hogy “a turnézás közepette legalább kétszer egy héten magunkra zárjuk az ajtót, kívül hagyjuk a világot és családi vacsorát tartunk. Ahogy láthatjátok, Jameson mélyen, mélyen le van nyűgözve ettől”.

Egy követője pedig megjegyezte a kép alatt, hogy “kivéve, ha posztolsz az Instagramra”, mintegy sugallva, hogy az az ajtó még sincs annyira kulcsra zárva, mint Pink állítja. Több se kellett az énekesnőnek. “Szeretném emlékeztetni rá az embereket, hogy ne legyenek olyan s@ggfejek. Ez neked szól!”. És ezzel nem ért véget az adok-kapok. “Rendben, azért megnéztem a koncertedet Nashvillben. Még mindig szeretem a zenéd”- válaszolta a rajongó. De Pink nem hagyja magát még egy rajongójának sem gúnyolni, jött a reakció egyből: “Ez nem változtat a válaszomon.”

Az énekesnő nemrég Reese Witherspoon sorozatában, a Shine On With Reese-ben beszélt arról, mennyire bonyolult a turnézás így, hogy a gyermekeit is magával vitte. De megéri a fáradozás, mivel a gyerekek látásmódja, érdeklődési köre rengeteget tágult, nyitottabbak a világra és hihetetlen sok tapasztalatot gyűjtöttek. “Turnézni gyerekekkel nem egyszerű. Kimerítő. A legnehezebb dolog, amit valaha csináltam. De nagyon, nagyon szerencsés vagyok, hogy magammal hozhattam a családomat és hogy együtt lehetünk a munkám során” – mondta Pink.

“Jártunk Budapesten, Berlinben, a Holokauszt Emlékparkban” – sorolta az énekesnő, és hozzátette, hogy itt magyarázta el Willow-nak, hogy nagymamájuk zsidó volt. “Akkor akár mi is lehetnénk ezek” – mondta a 7 éves gyermek édesanyjának, mikor az emlékparkban jártak. Az énekesnő megkérdezte lányát, mikor Londonban voltak, hogy melyik város tetszett neki a legjobban. A kislány Berlint választotta. “Mert ott volt egy fal, és az embereket elválasztotta, és volt egy háború és sok embert megöltek. De most már mindenki együtt lehet, nincs fal, nincs háború, és ez azt jelenti, hogy minden rossz jóra fordul egyszer” – emlékezett vissza gyermeke válaszára az énekesnő. A gyerekekkel igyekeznek megismertetni a történelmi és más fontos kulturális értékeket éppen azon a helyen, ahol a turné állomása van.

A Beautiful Trauma-turné még nem ért véget, jelenleg Amerikában koncertezik az énekesnő, majd visszatérnek Európába, és augusztus 11-én Hollandiában zárja a sorozatot.

Fotó: Profimédia-Red Dot