Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolata erősebb, mint valaha

2019. április 07.
A hideg New York-i tél sem tudta lehűteni Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolatát. Amikor csak tudják, egymással töltik az idejüket.

Ritkán látni együtt Katie Holmest és Jamie Foxxot, ám a New York-i Central Parkban tett romantikus séta egy ilyen alkalom volt. Az utóbbi időben többször is látták romantikázni a színészpárt. “Amikor csak tudnak, közös programokat csinálnak. Felnőtt emberek, akik élvezik egymás társaságát, kapcsolatuk hosszú ideje tart már. Kiderült az évek alatt, hogy remek párost alkotnak, mindketten nagyszerű szülők, sok közös vonásuk van. Ám mindkettejüknek fontos a karrierje, így adnak szabad teret egymásnak” – mondta egy ismerős a People magazinnak. A 40 éves színésznő és az 51 éves Oscar-díjas színész egyébként még 2013-ban kezdett találkozgatni.



Az elmúlt hetekben találkoztak velük a Metropolitan Múzeumban is, így nem meglepő módon véget értek a szakításukról szóló pletykák. Jamie Foxx és Katie Holmes kapcsolata az utóbbi hónapokban vált nyilvánosabbá. Tavaly karácsony után közösen nyaraltak Miamiban, majd a floridai kiruccanás után New Yorkban töltötték együtt az időt. Közösen vettek részt a színésznő édesanyja által szervezett összejövetelen is, ahol Katie Holmes 40. születésnapját ünnepelték. A színészpárt hat évvel ezelőtt látták először együtt táncolni Hamptonban, egy évvel azután, hogy Katie Holmes elvált férjétől, Tom Cruise-tól.

Fotó: Profimédia/Red Dot