Lucy Liu összehívta Charlie angyalait

2019. május 03.
Charlie angyalai, azaz Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu ismét összejöttek Lucy Liu hollywoodi csillagának avatásán. És ha már ott voltak, széles mosollyal tudatták, hogy még mindig barátok.

Lucy Liu csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, és ez remek alkalom volt arra, hogy Charlie mindhárom angyala ismét összegyűljön. A barátnők, Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu együtt pózoltak Liu csillagánál, és boldogan ünnepelték a színésznő sikeres karrierjét. És ha ez nem lenne elég, a hármashoz csatlakozott Demi Moore is, aki 2003-ban a három angyal ellenségét alakította a Charlie angyalai: Teljes gázzal című filmben.

“Mielőtt együtt dolgoztunk, csak annyit hallottam Lucy Liuról, hogy irtó szexi és okos. És ahogy jobban megismertem, rájöttem, hogy nem csak irtó szexi és okos, hanem ráadásul még jószívű és gyönyörű lelke van, iszonyatosan jó humorérzékkel” – méltatta Demi Moore a színésznőt az eseményen.

Az eredeti angyalok vicces újraegyesülése pár hónappal megelőzte a rajongók által eléggé nagy ellenérzésekkel fogadott új Charlie angyalai filmet, melyet Elizabeth Banks rendezett Kirsten Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Noah Centineo és Djimon Hounsou főszereplésével.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images