Létezik igaz szerelem Hollywoodban?

2018. július 22.
Létezik igaz szerelem az álomgyárban? Mutatunk 10 sztárpárt, aki megadja a választ a kérdésre!

Habár sokszor hallunk ilyen-olyan pletykákat, amelyek elbizonytalanítanak az igaz szerelem létezését illetően, mégis akadnak párok, akik a mai napig kitartanak egymás mellett, mintegy bizonyságot adva arra, hogy ha kellő odaadással és kemény munkával dolgozunk egy kapcsolaton, akkor tényleg működhet. Összegyűjtöttük tíz sztárpárt, akik több mint egy évtizede élnek boldog kapcsolatban.

Meryl Streep és Don Gummer

Miután Meryl Streep elveszítette szerelmét, a Keresztapa Fredo Corleonéjét is megformáló John Cazale-t, testvére ajánlására Donhoz költözött, annak érdekében, hogy minél távolabb legyen akkori otthonától, ahol előző szerelmével élt. A szerelmük ekkor kezdett kibontakozni, és még azon év szeptemberében, alig fél évvel a temetés után összeházasodtak.

A 40 éve tartó házasság alatt négy gyerekük született: Henry (zenész), Mamie és Grace (színésznők) és Louisa (modell). Hogy mi a hosszú és boldog házasságuk titka? Nos, a színésznő szerint a jóakarat és az egymáshoz való alkalmazkodás.

Oprah Winfrey és Stedman Graham

A pár egy jótékonysági eseményen találkozott még 1986-ban. Éveken át tartó randizás után, 1992-ben Graham az indianai otthonuk konyhájában kérte meg kezét. Annak ellenére, hogy azóta sem házasodtak össze, kapcsolatuk máig idilli.

Tom Hanks és Rita Wilson

Megismerkedésük egy átlagos hollywoodi szerelmi történetnek tűnik. A Bosom Buddies forgatásán találkoztak először 1984-ben, és a közöttük lévő kémia már akkor érzékelhető volt, melyről Hanks így vallott a GQ magazinnak: „Rita és én csak egymásra néztünk – és bumm – ennyi volt. Egyszerűen nem lehetett leplezni.”

Három évvel később Hanks elvált gyerekkori szerelmétől, Samantha Lewes-től, akitől két gyereke született Colin Hanks és, Elizabeth Ann Hanks, egy évvel később feleségül vette Ritát, akitől szintén két gyereke született: Chet és Truman. Voltak problémáik, megküzdöttek a rákkal is, de máig boldog házasságban élnek.

Barack Obama és Michelle Obama

A volt amerikai elnök és feleségének kapcsolata egészen a Sidley Austin LLP ügyvédi irodáig vezethető vissza, ahol Michelle, mint mentor igazgatta Obama lépteit. Egy hónap elteltével már túl voltak első randijukon is – ezt örökítette meg a „Southside with you” című film. A lánykérést követően, mely Obama sikeres tanári vizsgájának vacsoráján történt egy étteremben, 1992. október 3-án összeházasodtak. Obama ugyanakkor megjegyezte, hogy Michelle támogatása nélkül nem tartana ott, ahol most. „Nem csak nagyszerű first lady volt, hanem a támaszom is. Számtalanszor, minden értelemben a mai napig” – nyilatkozta egy interjú során Oprah-nak, és azt is elárulta, honnan tudhatja az ember, ha megtalálta az igazit.

Elton John és David Furnish

Nem titok, hogy a többszörös Grammy-díjas zeneszerző és énekes imád partikat adni. Így találkozott párjával is 1993-ban. Négy évvel ezelőtt, amikor az Egyesült Királyságban is törvényessé nyilvánították a melegházasságot, újabb összejövetel keretében még aznap hivatalosan is egybe keltek. Két fiút nevelnek: Zachary Jackson Levon-t és Elijah Joseph Daniel-t. Az énekes nemrég jelentette be, hogy visszavonul.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

A Szex és New York Carrie-jét alakító színésznő sorozatbeli karakterével ellentétben, immáron 21 éve él boldog házasságban szintén színész párjával, akit a bátyja mutatott be neki. Évfordulójuk megünneplésére egy régi képet választott, az alábbi szöveggel: „Május 19. Igen, ez egy jó nap arra, hogy megházasodj. Boldog 21-dik évfordulót bébi. XXX, feleséged.” Három gyerekük született: James Wilkie Broderik, Marion és Tabitha. (SJP épp a napokban derült ki, hogy egy fehérnemű-márka arca lett!)

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Új filmje, a Gemini Man, forgatása miatt Budapesten tartózkodott amerikai színész és felesége 1990-ben találkoztak, a Kaliforniába jöttem című vígjátéksorozat meghallgatásán. Will barátnőjét szerette volna eljátszani, viszont a producerek végül nem őt választották, mert úgy gondolták túl alacsony Smith-hez, hisz csak 1,52 m magas, ellenben a színésszel, aki 1,88 m.

Mint tudjuk, az igaz szerelemben nem számít a kor vagy a magasság, sokkal inkább az, hogy megtudják-e érteni egymást, illetve együtt növekedni, és úgy tűnik ezzel az ők esetükben nincs gond, hisz minden nehézség ellenére már 20 éve kitartanak egymás mellett. Ez alatt az idő alatt, két gyerekük született: Jaden Smith és Willow Smith, illetve együtt nevelik Will előző házasságából született gyerekét, Trey-t is.

David Beckham és Victoria Beckham

Az ex Spice Girl és a labdarugó-legenda július 4-én ünnepelte 19. házassági évfordulójukat. Hogy elrepült az idő, igaz?

Találkozásuk még 1997-re nyúlik vissza, amikor Beckham elhívta Victoriát a Manchester United egyik mérkőzésére. Szerelem volt első látásra, így 1999-ben ki is mondták a boldogító igent. Hosszútávú házasságuk titka állításuk szerint az idő és a bizalom. Victoria a Britt Graziának kifejtette, hogy hiába utaznak sokat, igyekeznek mindig időt szakítani egymásra, illetve a családra.

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

Nem ők az egyetlen pár, akik első látásra szerettek egymásba. Az amerikai humorista és népszerű The Ellen Show műsorvezetője, illetve az ausztrál-amerikai modell 2000-ben találkoztak először, aztán 5 évvel később Portia így fogalmazott a The Advocate, amerikai meleg magazinnak egy interjúban találkozásuk illetően: „olyan volt, mintha egy nyílvesszőt lőttek volna át a szívemen.” Három évvel később, 2008-ban hivatalos keretek között esküdtek örök hűséget egymásnak.

Neil Patrick Harris és David Burtka

Az Így jártam anyátokkal egykori szívtiprója boldog házasságban él színész-szakács férjével, Daviddel. Noha kapcsolatuk nem éppen zökkenőmentesen indult, ugyanis a népszerű szakács találkozásuk pillanatában kapcsolatban élt, manapság már minden a legnagyobb rendben köztük. Neil már elsőre érezte, hogy ez valami különleges, mégsem kezdeményezett. Ezt a döntését azzal magyarázta az Out magazinnak 2012-ben, hogy nem akart az a férfi lenni, aki megteszi az első lépést. Burtka pedig ekképpen emlékezett vissza: „Szakítottam az akkori párommal, és egy héttel később Neil és én már randiztunk. Három hónappal később már legalább nyolcszor beszéltünk telefonon, 25-ször váltottunk üzenetet egy nap. A többi már történelem.” Tíz év együttélés után, 2014. szeptember 6-án Olaszországban kimondták a boldogító igent. Együtt nevelik gyönyörű ikerpárjaikat: Harper Grace-t és Gideon Scott-ot.

Szerző: Mándoki Bernadett, gyakornok
Fotó: Profimédia – Red Dot