Blake Lively és Ryan Reynolds harmadik gyermekét várja

2019. május 04.
Minden fej Blake Lively felé fordult Ryan Reynolds új filmjének bemutatóján, hiszen növekvő pocakkal jelent meg a vörös szőnyegen férje oldalán. A pár harmadik gyermekét várja.

Azért is okozott akkora meglepetést, hogy Blake Lively növekvő pocakkal jelent meg férje, Ryan Reynolds mellett a Pokémon Detektiv Pikachu című film bemutatóján, mert a pár nagyon ügyel magánéletére, így nem is lehetett sejteni, hogy harmadik gyermeket szeretnének. “A férjem és én olyan hivatást választottunk, mely együtt jár azzal, hogy a magánéletünk a nyilvánosság előtt zajlik. A gyermekeinknek nincs meg ez a választási lehetősége, így a mi feladatunk, hogy biztosítsuk számukra, hogy a lehető legnormálisabb gyermekkoruk legyen, amilyen nekünk is volt” – nyilatkozta Blake Lively.

Ahogy minden újdonsült apukának és anyukának, a szülővé válás elős pár hónapja a színészpárnak is tanulással telt, szerencsére mindketten kellő humorérzékkel, empátiával és türelemmel álltak a dolgokhoz. “Bárki más ébresztene fel 45 percenként éjszaka, megölném. De ha a kisbabám az, az a legjobb dolog, ami történhet” – mondta az apaságról Ryan Reynolds.

Ráaádásul a színészpár azért sem vállal egyszerre futó munkákat, mert nem akarják, hogy a család különváljon. A 42 éves színész zsúfolt időbeosztása ellenére végig együtt volt 31 éves feleségével és eddig két gyermekével, a 4 éves James-szel és a 2 éves Inezzel. “Egységként működünk. A gyerekek velünk vannak, a család együtt marad, és ez az, ahol az otthonunk van. Mindegy, hogy Spanyolországban vagy Amerikában vagyunk éppen, ha együtt vagyunk, otthon vagyunk” – nyilatkozta Ryan Reynolds.

Fotó: Getty Images