Madonna fia nem kap mobiltelefont

2019. május 07.
Madonna kapcsolata idősebb gyermekeivel rohamosan romlani kezdett, miután egyetlen apró dolgot tett az énekesnő: tinédzserkorukban vett nekik egy mobiltelefont.

Madonna a British Vogue-nak adott interjúban elmondta, hogy legidősebb lányával, Lourdes Leonnal és Guy Ritchie rendezőtől született fiával, Rocco Ritchie-vel akkor csökkent le radikálisan a kommunikációja, mikor telefont kaptak, és felfedezték az üzenetküldést, a közösségi oldalakat és az okostelefonban rejlő egyéb lehetőségeket. Pont ezért próbálja még távol tartani a mobilozástól 13 éves fiát, a malawiból örökbe fogadott Davidet. “Amíg lehet, ragaszkodom hozzá, hogy ne legyen telefonja, nem akarom elkövetni azt a hibát, mint idősebb testvéreinél, hogy megkapták első mobiljukat 13 évesen. Tényleg véget vetett a kapcsolatunknak. Nem teljesen persze, de nagyon, nagyon fontos része lett az életüknek. Az agyukat iszonyatosan lefoglalta a képek áradata, és elkezdték másokhoz hasonlítani magukat, ami nem tett jót az önértékelésüknek” – mondta el Madonna.


Hat gyermeke közül David az, aki leginkább kötődik az énekesnőhöz saját bevallása szerint. “David koncentrációs képessége és kitartása hihetetlen erős. Biztos vagyok benne, hogy tőlem tanulta. Ő az, aki a leginkább hasonlít rám. Érzem, hogy ért engem, sokkal inkább rokon velem, mint bármelyik másik gyermekem” – vallott gyermekeihez fűződő érzelmeiről az énekesnő. Legidősebb lánya, Lourdes, már 22 éves, és ő is a szórakoztatóiparban akar érvényesülni. “Iszonyatosan irigylem, mindenben fantasztikus, amibe belekezd. Csodálatos táncos, remek színésznő és gyönyörűen zongorázik. Sokkal tehetségesebb nálam” – áradozott lányáról a popkirálynő. “Ám nem olyan kitartó” – tette hozzá. Az internetes zaklatástól és véleményektől is félti lányát Madonna. “Érzem, hogy a közösségi oldalakon hajlamosak a szemébe vágni, hogy biztos, csak azért léphet fel és kap lehetőséget, mert az én lányom. Próbálom neki más sztárgyerekek példáit mutatni, pédául Zoe Kravitzét, aki Lenny Kravitz lánya, akiknek sikerült kilépniük híres szüleik árnyékából” – mondta a hírnév hátulütőiről Madonna.

Fotó: Getty Images