Emilia Clarke nagyon aggódott, hogy Beyoncé megutálja

2019. május 21.
Beyoncé bevallotta Emilia Clarke-nak, hogy az ő karaktere a kedvence a Trónok harcából. Így nem csoda, hogy az utolsó évadban bekövetkezett fordulat után a színésznő aggódott, hogy Beyoncé esetleg megutálja.

Nehéz elképzelni, hogy találkozunk Beyoncéval, és ő az, aki rajong értünk. Pedig Emilia Clarke-kal ez történt az idei Oscar-partin. “Láttam ezt a jelenést, hogy ez a lenyűgöző nő felém tart, és nem tudtam uralkodni magamon. És Beyoncé azt mondta nekem, hogy úristen, annyira csodálatos, hogy megismerhetlek! Briliáns vagy! Egyszerűen nem tudtam hova tenni az egészet, majdnem elsírtam magam” – elevenítette fel a találkozást Emilia Clarke az ET Online-nak.


Ezután vált Clarke legnagyobb félelmévé, tudva, hogy Beyoncé hogyan érez a Sárkányok Anyja iránt, hogy hatalmasat csalódik majd benne, miután meglátja a Trónok harca utolsó évadát. Daenerys Targaryen ugyanis őrületében felégeti Királyvárat, és a várossal együtt ártatlan embereket, köztük gyerekeket pusztít el. “Mikor elolvastam a forgatókönyvet, sikítani akartam, hogy ne, kérem, ne tegyék ezt a karakteremmel, ne legyen belőle tömeggyilkos diktátor! Hadd képviseljem a nőket továbbra is igazságosan és erősen! Nem hiszem el, hogy egy igazi ikon mondta nekem, hogy kedvel, és ezek után biztosan megutál majd” – osztotta meg gondolatait a fordulatról Emilia Clarke.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Beyoncé mit szólt a Trónok harca befejező részeihez és a sorsfordító eseményekhez.

Fotó: Getty Images