Így öltözködnek a Trónok harca sztárjai az utcán

2019. május 11.
A világ jelenleg legnépszerűbb sorozatának női szereplői a valóságban egészen más stílust képviselnek, mint amit a képernyőn látottakból gondolnánk. Egy dolog biztosan közös bennük: imádják a divatot. Lássuk, mit viselnek a Trónok harca hősnői az utcán vagy éppen a vörös szőnyegen!

Ahogy George R. R. Martin hősnői, úgy az őket életre keltő színésznők is egészen különböző egyéniségek, különböző alkatok és más az erősségük. Éppen ezért a hétköznapi nők biztosan megtalálják köztük azt a példaképet, akivel tudnak azonosulni, és akinek a stílusát ki tudják próbálni.

Gwendoline Christie

A gyönyörű és magas színésznőnek saját stílusa szöges ellentétben áll sorozatbeli harcos karakterével.  Civilben a kifejezetten nőies és romantikus stílust kedveli, nem fél magassarkút viselni, és bátran hirdeti, hogy bármilyen alkatú nő viselhet nőies darabokat, ha azok állnak közel a szívéhez. Erre utal ez a rendkívül feminin, könnyed virágos ruha is, ami mind színében, mint pedig mintájában remekül hangsúlyozza az alakját. Egy ilyen lenge ruha magas hölgyeknek nyáron tökéletes választás lehet, és egy hozzá illő színű, kevésbé hangsúlyos cipővel kombinálva fejti ki igazán a hatását.

Sophie Turner

A fiatal színésznő nagyszerűen vegyíti a lázadó tinis és a felnőttes elegánsabb stílust: minta szelíd sorozatbeli karaktere és vadóc valódi énje találkozna az öltözködésében is. Sokszor választ laza, fiatalos darabokat még a vörös szőnyeges eseményeken is, de mindig megtoldja egy csipetnyi glamúrral. Ez az öltözék kényelmes és csinos is egyben, teljesen önazonos és az életkorához is illik. A bőszárú nadrághoz érdemes magassarkú szandált választani, hogy igazán csinos legyen az összkép, egy egyszerű színes toppal kombinálva hétköznapokra is jó lehet.

Emilia Clarke

A sorozatban jellegzetes hosszú szőke parókákat viselő színésznő a való életben szívesen kísérletezik a frizurájával: volt már tépett barna, rövid szőke, sőt barna-szőke ombre frizurája is. Egy olyan törékeny alkat, mint ő, ezt könnyedén megteheti, ráadásul a ruhák terén is lehet hasonlóan bátor. Szereti a klasszikus, nőies ruhákat és a letisztult formákat, de a vagányabb, extrém megoldások sem állnak tőle távol. Gyakran látni feketében, ezeket az öltözékeit csillogó kiegészítőkkel dobja fel. Egy csinos ezüst vagy arany szandál, esetleg egy virágmintás tűsarkú a legegyszerűbb darabot is izgalmassá teszi.

Maisie Williams

A Trónok harcában egy felnőtteket meghazudtoló bátorsággal küzdő lányt alakít, de határozottan ki lehet jelenteni, hogy személyes stílusába is bele tud csempészni egy adagot a lázadó stílusából és a karaktere által megjelenített határozottságból. Mostanában rózsaszínre festett hajjal jelenik meg a különböző rendezvényeken, és meg kell hagyni, hogy nagyon kreatívan választ ruhákat ehhez az extrém színhez. Egy oversize blézer, dzseki, rövidnadrág és bakancs összeállítás akár a fesztiválszezonban is jó szolgálatot tehet.

Rose Leslie

Rose Leslie élénk vörös hajával, világoskék szemével és világos bőrével a tökéletes tavasz típus, és eszerint választ ruhákat is. Imádja a különböző zöldeket, hiszen tudja, hogy ezek az árnyalatok nagyszerűen állnak neki, és az alkalmi megjelenésben is tökéletesen alkalmazhatók. Ha neked is hasonló adottságaid vannak, használd gyakran ezeket az árnyalatokat, ragyogni fogsz tőlük. Idén különösen divatos a smaragdzöld, próbáld ki!

Lena Headey

Gondoltad volna, hogy a Cersei Lannister szerepében tündöklő művésznő valójában fekete hajú, vagány, tetovált nő, aki szívesen vesz fel sötét színű, akár férfiasabb ruhákat is?  Vékony alakján kifogástalanul mutat a nadrágkosztüm, amit mélyen dekoltált felsővel visel, ehhez pedig a különböző nyakláncok tökéletesen állnak, így lehet egy kis lágyságot és nőiességet belecsempészni a szigorúbb összeállításokba is.

Natalie Dormer

Natalie Dormer mindig tud egy kis csavart belevinni a legegyszerűbb outfitbe is. Szereti a szuper nőies, egyszerű szetteket, de egy kis szokatlan részlet mindig van a megjelenésében, ráadásul szerencsés alkat, szinte minden jól áll neki. Kedveli a szokatlan szabásvonalakat, különleges anyagokat és dögös cipőket, és az alkalmi megjelenésében is kifejezetten bevállalós. Az ezüst- és fémszínek kifejezetten jól állnak szőke hajához és világos bőréhez.

 

A termékek mind megtalálhatók a Fashion Days oldalán.

Fotó: Getty Images