Reese Witherspoon megtalálta Meryl Streep gyenge pontját

2019. június 01.
A Hatalmas kis hazugságok forgatásán kiderült, mi Meryl Streep gyenge pontja. Reese Witherspoon pedig elárulta. A sportok nem mennek túl jól a színészlegendának.

Úgy tűnik, a sportok jelentik Meryl Streep Achilles-sarkát. Reese Witherspoon elárulta, hogy Oscar-díjas kolléganője bizony nem túl jó a bowlingban. “Hogy őszinte legyek, megtaláltam azt az egyetlen dolgot, amiben Meryl Streep nem jó. Ez pedig a bowling! Persze rendkívül elbűvölő volt, ahogy csinálta, és remekül szórakoztunk, mint mindig, ha együtt vagyunk” – mondta el Reese Witherspoon.


Hatalmas kis hazugságok című sorozat főszereplői, Meryl Streep, Reese Witherspoon, Nicole Kidman és Shailene Woodley együtt ruccantak ki a forgatás alatt a bowlingpályára Monterey-ben, és úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat.


Június 9-én indul a Hatalmas kis hazugságok második évada az HBO-n, melyben Meryl Streep Alexander Skarsgård karakterének édesanyját alakítja. “Meryl teljesen átalakul a szerepéhez, egészen lenyűgöző. És minden játékban benne van, szívesen jön velünk vacsorázni és szórakozni, isteni történetei vannak, nagyon jó a társaságában lenni” – áradozott a legendás színésznőről Witherspoon.

Fotó: Getty Images