Meryl Streep nagymama lett

2019. március 05.
A színésznő lánya, Mamie Gummer életet adott első gyermekének. Meryl Streep első unokája kisfiú, de a nevét egyelőre nem osztották meg a nagyközönséggel.

Mamie Gummer színésznő és gyermekének apja, Mehar Sethi producer tavaly augusztusban jegyezték el egymást. Korábbi férje a színész Benjamin Walker volt, 2013-ban, két év házasság után adták be a válókeresetet.

A 35 éves Mamie a legidősebb gyermeke Meryl Streepnek és férjének, Don Gummernek a négy közül. Henry Wolfe 33 éves, Grace 32, Luisa pedig 27.



Bár Streep most először lett nagymama a való életben, a Hatalmas kis hazugságok című sorozat hamarosan induló második évadában szintén nagymamát alakít. Egy elég rémisztőnek tűnő nagymamát. Hogy anyának milyen a való életben, arról Mamie Gummer már vallott korábban: “ Egész életemben néztem őt. Nemcsak azt, ahogy játszik, ha van titka a sikerének, az nem derült ki így, de azt is, ahogy viselkedik, ahogy kapcsolódik a világ dolgaihoz. Ahogy minden gyermek figyeli a szüleit” – nyilatkozta A törvény nevében színésznője a The Telegraphnak.

Gratulálunk a családnak az újszülötthöz! Az Oscar-díjas színésznő valószínűleg a nagymamaszerepben is tündökölni fog.

Fotók: Profimédia/Red Dot