Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata pengeélen táncol

2019. június 05. |

Egyre több hírt hallani róla, hogy Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata válságba került, nem boldogok együtt, és már csak lányuk kedvéért próbálják megmenteni szerelmüket és kitartani egymás mellett.

A 44 éves Bradley Cooper és a 33 éves Irina Shayk négy évvel ezelőtt kezdett randevúzni egymással, majd két évvel később, 2017-ben született meg lányuk, Lea De Seine. “A lányuk kedvéért próbálkoznak a kapcsolatuk megmentésével. Nem állnak túl jól a dolgok, egyikük sem boldog. Pengeélen táncolnak” – mondta egy párhoz közel álló forrás a People magazinnak.

 


A felek nem szívesen beszélnek magánéletükről, igyekeznek megtartani maguknak. “Mivel a munkám azzal jár, hogy megmutassam magam, úgy döntöttem, a magánéletemet csendben élem. Ezért is hívják magán-életnek, ez olyasmi, ami a tiéd, a családodé, és én így vagyok boldog” – nyilatkozta nemrég Irina Shayk. Ezzel párja, Bradley Cooper is egyetért, sosem tárulkozik ki a családját érintő kérdésekről, ezért is kaphatnak szárnyra feltételezések minden egyes megmozdulásukat látva.


Nem most merül fel először, hogy a pár kapcsolata válságba került. Bradley Cooper és Lady Gaga érzelemdús duettje az idei Oscar-gálán már elindította a pletykákat, ám akkor az énekesnő rövidre zárta a filmvásznon kívüli románcról szóló  feltételezéseket. Azt mondta, hogy az előadás csupán a történetről és a karakterekről szólt. “Az emberek szerelmet láttak, és tudod mit? Pont ez volt a célunk” – mondta ekkor Lady Gaga.

A fő probléma Bradley Cooper és Irina Shayk között az eltérő igényeik miatt lehet, az ismerősök szerint hónapok óta gyötrődnek egymás mellett, mivel a színész nem iszik alkoholt és elmélyedt a spiritualitásban, a modell viszont szórakozni szeretne járni. Nemrégiben látták is együtt vacsorázni őket, ám a szemtanúk beszámolói szerint nem voltak túl vidámak, nem tűntek boldognak, bár akkor cáfolták, hogy bármi probléma lenne kettejük között. Számos spekulációra ad okot az is, hogy a májusi MET-gálán Irina Shayk egyedül jelent meg.

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images

 

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok