A Trónok harca sztárjai a Széchenyi fürdőben vonultak

2019. június 13.
Maisie Williams és Sophie Turner bakancsban és fürdőruhában vonult a Szecskában! Valószínűleg Turner lánybúcsújának alkalmából utazgatnak a lányok.

A 24.hu tette közre a fotót, melyen a Trónok harca sztárjai, Maisie Williams és Sophie Turner a Széchenyi fürdőben vonulnak, szemlátomást élvezve a napfényes időt! Turner egyberészes fürdőruhát és fehér designer edzőcipőt viselt, Williams pedig bakancsot választott a földszínű bikini mellé. Elég meglepő look, azt pedig el sem tudjuk képzelni, mit szóltak hozzá a Szecska sakkozgató öregurai.

A budapesti kiruccanás apropója valószínűleg Sophie Turner lánybúcsúja lehet: a Sansa Starkot alakító színésznő ugyan nemrégiben már tartott egy Las Vegas-i esküvőt Joe Jonas-szal, de az „igazi” lagzi csak néhány hét múlva esedékes Franciaországban. A két lány nemcsak a sorozatban alakított testvérpárt, az életben is testvérként szeretik egymást – Turner a Wirednek adott (Jessica Chastainnel közös) interjújában nemrégiben azt nyilatkozta, „Maisie Williams a legeslegeslegjobb barátnője, akit már szinte testvérének tekint”.

Kihasználják a jó időt.

Közzétette: 24.hu – 2019. június 13., csütörtök

Nemrégiben egyébként Jason Momoa – a Trónok harca néhai Khal Drogója – csodálkozott rá Budapest szépségeire, szóval úgy tűnik, hogy fővárosunk a Trónok harca stábjánk kedvence lett. Azt sajnos nem tudni, milyen hosszúra tervezik a maradást a Stark-lányok, de a szemfülesek talán még elcsípik őket!

Nyitókép: Getty Images