Az Obama család Clooney-ékkal nyaral

2019. június 26.
A volt amerikai elnök, Barack Obama és családja George Clooney olaszországi villájában nyaral. Együtt érkezett meg a két család a Comói-tó partján álló rezidenciára.

Együtt szállt partra Barack Obama és George Clooney Cernobbióban, mely a színész fényűző olaszországi villájának szomszédságában található. A volt amerikai elnök egész családja együtt nyaral, felesége, Michelle Obama, és két lánya, a 20 éves Malia és 18 éves Sasha is velük együtt érkezett a nyaralásra.


Egy helyi vízvezetékszerelő, Dante Pennè is beszámolt róla, hogy illusztris vendégeket várnak a villába. Az Obama család érkezésének napján kellett ugyanis megszerelnie a medence vízmelegítőjét, mert nem fűtötte a vizet. “George Clooney azt mondta, hogy nagyon köszöni, mert aggódott, hiszen a barátja, aki érkezik egy olyan srác, aki nem szereti a hideg vizet” – magyarázta a vízvezetékszerelő.

Az Obama család európai körútja Dél-Franciaországban kezdődött. A család II. Albert monacói herceggel vacsorázott Monte Carlóban, a Hotel de Paris-ban, majd a francia Riviérán töltöttek el egy kis időt Bonóval.

“Az igazság az, hogy egy nagyon fontos eset kapcsán ismertük meg egymást. George Clooney hihetetlenül elkötelezett a darfúri és szudáni emberek mellett, akiknek rengeteg brutalitásban volt részük életük során” – mondta Barack Obama arról, hogyan ismerkedett meg a színésszel. “Még amikor szenátor voltam, jóval azelőtt, hogy elnök lettem volna, volt egy eset, amikor egy partizán bázissal kapcsolatos ügyön dolgoztunk, George odautazott és dokumentálta a látottakat, majd a Kongresszus előtt is tanúskodott. Azóta ismerjük egymást, remek ember, és remek barát” – tette hozzá Barack Obama.

 

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images, Profimédia/Red Dot