Katy Perry és Orlando Bloom év vége felé házasodhat össze

2019. június 28.
Mókás és szórakoztató ceremóniát tervez Katy Perry és Orlando Bloom, ráadásul nem is olyan soká. Az utolsó simításokat végzik az év vége felé tervezett esküvőjük előkészítésében.

Rengeteg időt és energiát fektet esküvője szervezésébe és tervezésébe egy közeli forrás szerint Katy Perry és Orlando Bloom. Az énekesnő és a színész Bálint-napon, február 14-én jegyezték el egymást. A 34 éves énekesnő egy szelfit osztott meg Instagram oldalán 42 éves vőlegényével, a háttérben rengeteg szív alakú lufival. Emellett az énekesnő megmutatta különleges, virág alakú gyémántgyűrűjét is, melyet a kép közepébe komponált.


A pár nem akar sokáig várni az esküvővel sem, az év vége felé szeretnék megtartani a ceremóniát. “Már megtervezték az év második felének az időbeosztását. Katy a szervezés főnöke, de Orlando is kiveszi a részét a tervezgetésből” – mondta el közeli ismerősük a People-nek. “Nem izgulnak, laza és szórakoztató esküvőt terveznek, hogy a család és a barátok is kényelmesen, jól érezzék magukat” – tette még hozzá. Nemrég Katy Perry és Orlando Bloom is úgy nyilatkozott, hogy nem akarják nagy dobra verni az esküvőjüket, teljesen egyetértenek abban, hogy meghitt és kicsi szertartás legyen.

Legutóbb a párost Karlie Kloss és Joshua Kushner wyomingi meglepetés esküvői partiján lehetett látni, ahonnan mind Katy Perry, mind Orlando Bloom romantikus képeket posztolt, így gratulálva az ifjú párnak. Nemsokára tehát Karlie Kloss is viszonozhatja a kedves gesztust.

Fotó: Getty Images