Sienna Miller a lányának forgatna filmet

2019. június 30.
Sienna Miller élvezi az élete legédesebb pontját. Bár nehéz egyensúlyoznia az otthon és a munka között, de mindennél jobban szereti az anyaságot.

Az American Woman című drámában játszott összetett szerepe nagy kihívás volt Sienna Millernek, ám az anyaság még nagyobb kihívások elé állítja saját bevallása szerint. Lánya, Marlowe Ottoline hat és fél éves. “A lányom újabb és újabb meglepetéseket tartogat számomra, és igazi tükör. Mikor gyermeket nevelünk a saját személyiségünk részleteit látjuk viszont a gyermekünk viselkedésén. Ez a legmélyebb, legintenzívebb kapcsolat, amelyben valaha részem volt. És nincs hova rejtőzni benne” – mondta Sienna Miller az anyaságról. “Ismer engem, én is ismerem őt. A lányom rendkívül makacs, amiben nagyon hasonlít rám. Külön, önálló személyiségként látom őt, ám azt is észreveszem, mi az, amit tőlem örökölt”- tette hozzá a 37 éves színésznő.


Ráadásul Sienna Miller a karrierjében is boldogabb, mint valaha, élvezi a sokféle nő karakterét, akiket megformálhat a mozivásznon és a televízióban. “Csodálatos látni ezt a sok női szerepet és a kavalkádot, amit alkotnak” – mondta a színésznő, akire most, hogy érettebb és idősebb, Hollywood is máshogy tekint. “Idősödni igazi áldás. Az emberek sokkal inkább teheséges embernek akarnak látni, mint csinibabának rövid szoknyában. Megkönnyebbülés” – vallott Sienna Miller az öregedéshez való viszonyáról is. A színésznő reméli, hogy a közeljövőben gyerekbarát mozikban is szerepelhet, hiszen a lánya pontosan tudja, hogy anyukája színésznő, mégsem nézhette meg eddigi szerepeiben. “Mikor kisebb volt, teljesen bizarr volt a helyzet. A filmezés mókás világ egy gyereknek, szaladgálhat, vicces ruhákat próbálgathat, imádják a cirkuszt. Szívesen dolgoznék valami olyanon is, aminek a végeredményét ő is megnézheti” – mondta Sienna Miller.

Egyelőre úgy tűnik, Marlowe nem akarja követni édesanyját a színészi pályán. “Tengerbilógus szeretne lenni jelenleg, amit teljes mellszélességgel támogatok. Az lehet felnőttként, ami csak lenni szeretne. Ám, ha vonakodva is, de azt el kell mondanom, hogy imád szerepelni, született színész” – mondta Sienna Miller lányáról.

Forrás: People
Fotó: Getty Images