Zoë Kravitz esküvőjén vendégeskedtek a Hatalmas kis hazugságok sztárjai

2019. július 02.
Apja, Lenny Kravitz párizsi otthonában házasodott össze Zoë Kravitz szintén színész párjával, Karl Glusmannal. Az esküvőn számos kolléganője részt vett, akikkel együtt játszik a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban.

Már a próbavacsorára is illusztris társaság gyűlt össze Zoë Kravitz színésznő és párja, Karl Glusman esküvőjére. Megjelent a 30 éves színésznő édesanyja, Lisa Bonet, férjével, Jason Momoával. Ám a Hatalmas kis hazugságokbeli egyik kolléganője sem hagyta ki Zoë Kravitz nagy napját, Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Reese Witherspoon is Párizsba utazott Sam Taylor-Johnson rendezővel és annak férjével, Aaron Taylor-Johnson színésszel együtt.


Lenny Kravitz hatalmas, három szintes, nyolc hálószobás 18. századi kastélyában rendezték az ünnepséget. A hatalmas birtok Párizs egyik legexkluzívabb részén áll, több kerttel rendelkezik, és korábban a francia elnök tulajdonában állt. Zoë Kravitz zenész édesapja tizenhárom évvel ezelőtt vásárolta meg a luxusbirtokot. Hatalmas franciaajtók nyílnak a kertekre, márványlépcsők vezetnek az emeletre a bejárattól, a vendégek pedig Andy Warhol és Jean-Michel Basquiat műalkotásait is láthatták a falakon a zenész relikviái mellett. A pincében pedig a zenész hatalmas Dom-Perignon gyűjteményt halmozott fel.

A próbavacsora egy roppant élvezetes parti volt a Restaurant Lapérouse-ban, melynek tulajdonosa, Grégory Lentz elmondása szerint a hangulat csak a vacsora után lett igazán emelkedett, ugyanis éjjel kettőig mulattak a hírességek.

Zoë Kravitz először 2018-ban jelentette be, hogy eljegyezték egymást párjával, Karl Glusmannel. A férfi Párizsban akarta megkérni a színésznő kezét, ám mégis a pár nappalijában került sor az eseményre, miközben épp a munkabeosztásukon dolgoztak. “Melegítőben voltam, és picit spicces voltam. Éreztem, hogy nagyon gyorsan ver a szíve, aggódtam is, nincs-e valami baj, meg is kérdeztem tőle, jól van-e” – emlékezett vissza az eseményre Zoë Kravitz.

A pár két évvel korábban ismerkedett meg egy bárban. “Imádtam, hogy nem online vagy egy forgatáson találkoztunk. A barátaim tudták, hogy már nagyon szeretném, ha lenne párom, és bemutatták Karlt. Azonnal éreztem valamit, ám ő megfordult, és a mögöttem álló szőke lányhoz kezdett beszélni. Én pedig nem is értettem mi van, ám később bevallotta, hogy csak nagyon ideges volt” – mesélt házassággal végződött megismerkedésükről a színésznő.

Forrás: People
Fotó: Getty Images