Adele vad leánybúcsút szervez Jennifer Lawrence-nek

2019. július 10.
Adele teljes gőzzel szervezi barátnője, Jennifer Lawrence leánybúcsúját. Vad partit szervez a leendő menyasszonynak, abban az egyben biztosak lehetünk.

Adele vállalta magára Jennifer Lawrence leánybúcsújának szervezését. A Hello 31 éves énekesnője nem akarja a véletlenre bízni a hangulatot. “Még minden a lehető legnagyobb titok, ám a vendégek lassan megkapják a meghívókat, és annyi biztos, hogy vad lesz a buli. Jennifer imád partizni, így azon a napon bármi megtörténhet” – mondta Adele.


Jennifer Lawrence-nek és a kíváncsi rajongóknak annyit árult el, hogy Kris Jenner és Kim Kardashian is rajta van a vendéglistán, ám a résztvevők privát szférájának védelme kulcsfontosságú lesz. Adele klasszikus lánybúcsút tervez, így a közösségi oldalak és a videózás tilos lesz az eseményen. Sok hírességre számítanak, így nem meglepő a maximális diszkréció.

Nem sokkal azután, hogy a 28 éves Jennifer Lawrence és Cooke Maroney eljegyezte egymást februárban, Adele és az Éhezők viadala színésznője hatalmas bulizást csapott egy manhattani melegbárban, így nagy biztonsággal kijelenthető, hogy hihetünk az énekesnő ígéretének, miszerint rendkívül nagy bulira számíthatnak a résztvevők.

Fotó: Getty Images