David Beckham a legcukibb módon köszönti lányát születésnapján

2019. július 12.
David Beckham mindig elolvadt, ha lányáról, Harperről volt szó, ám minden eddiginél cukibban köszönti nyolcadik születésnapján.

Az Instagram oldalára posztolt képpel köszöntötte David Beckham nyolcadik születésnapján lányát, Harpert. “Mit mondhatna még egy apa azon kívül, hogy nagyon szeretlek kicsilány, és kérlek, ne nőj tovább… Boldog születésnapot gyönyörű kis hölgy… A mosolyod minden szívet megolvaszt” – írta a közös kép mellé a 44 éves exfutballsztár.


A család többi tagja, idősebb bátyjai, Brooklyn, Romeo és Cruz külön is felköszöntötte húgát, minden szépet és jót kívánva Harpernek. Természetesen Victoria Beckham, a születésnapos édesanyja sem maradt ki az instagramos köszöntők sorából. A divattervező az új szépségápolási termékeinek fotózásáról posztolt közös képet lányával.


A Beckham-családnak nagyon mozgalmasan telt a nyara eddig. Harper születésnapja előtt nem sokkal ünnepelték Victoria és David Beckham huszadik házassági évordulóját, nem is akárhogy: egy privát túrával a versailles-i kastélyban. Azután a család visszatért Miamiba, ahol David Beckham a nemrégiben alakult Inter Miami futball klub operációs igazgatója. Victoria pedig jelenleg keményen dolgozik a Victoria Beckham Beauty szépségápolási termékeinek bevezetésén, illetve a divatházának őszi kollekciójából mutatott be új részleteket.

Forrás: People
Fotó: Getty Images