Diane Keaton a legszinglibb szingli

2019. július 15.
Diane Keatonnál nem létezik szinglibb a világon. A színésznő 35 éve nem randizott senkivel, és nem is tervezi, hogy ez a jövőben másként lesz.

A mostanában instagramos divatinfluenszerként is tündöklő Diane Keaton egy interjúban bevallotta, hogy jó ideje nem randizott már, ám ezt egyáltalán nem bánja. “Soha. Rendben van?” – nevetett a 73 éves színésznő, mikor megkérdezték tőle, mikor hívták el randevúra legutóbb, majd kifejtette: “Pontosítsunk. Kijelenthetjük, hogy 35 éve nem voltam már randizni. Egyetlen randim sem volt” – mondta Diane Keaton.


Hozzátette még, hogy rengeteg férfi barátja van, ám ők csak barátok, semmi randi, semmi hancúr. Ráadásul a színésznő nem is vágyott soha arra, hogy feleségként élje az életét. “Gondolkoztam már erről. 73 éves vagyok, és szerintem a generációmnak az egyetlen olyan tagja, aki világ életében szingli volt” – mondta a házasságról Diane Keaton. “Úgy gondolom, különc vagyok. Semmit sem tudok és semmit sem tanultam. A kor nem tett bölcsebbé” – vallotta be saját magáról az Oscar-díjas színésznő.

Mielőtt megrögzött szinglivé vált volna, Diane Keatonnak volt kapcsolata Woody Allennel, Warren Beatty-vel és Al Pacinóval is többek között. “Valószínűleg azért nem házasodtam meg sosem, mert hiányzik belőlem az anyaság iránti vágy. Nem lett volna jó ötlet, ha bármelyikükhöz is hozzámegyek, és örülök, hogy nem tettem meg. Szerintem ők is örülnek ennek” – reflektált korábbi kapcsolataira Diane Keaton. “Míg fiatalabb voltam, vágytam rá, hogy ezek a csodálatos emberek szeressenek. Nem kellett volna hagynom, hogy a tehetségük ennyire lenyűgözzön. Ha mindkettőtöknek ugyanaz a munkátok, az nem túl szerencsés. Lehet, hogy egy egyszerű, kedves embert kellett volna keresnem, aki családcentrikus” – mondta Diane Keaton.

Fotó: Getty Images