Retteghetnek az önjelölt divatdiktátorok: Diane Keaton fashionblogger lett

2019. február 16.
Egyvalamiből nincs hiány az utóbbi években, divatbloggerekből. Ám Diane Keaton mit sem törődik ezzel. Felfedezte a nap outfitje szelfit, és innentől bizony mindenki más elbújhat.

Évtizedek óta csodálhatjuk, és ha akarjuk, másolhatjuk a legendás színésznő ikonikus stílusát, legyen szó filmekről, mint az Annie Hall és Az első feleségek klubja, vagy éppen a képernyőn kívüli öltözeteiről. Neki köszönhetjük a teknősnyakú ruha divatba jöttét, a női öltönyöket és a keménykalap hétköznapi viselését, hogy csak a legjellegzetesebbeket említsük.

Tömör, rövid aláírással posztolta Keaton első tükörszelfijét a tetőtől talpig fekete szettjében: Mai outfitem.

View this post on Instagram

TODAY’S OUTFIT

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

És már érkeztek is a kommentek a képek alá: „Életcélom”; „Megvettem azt az övet minden színben, köszönöm az inspirációt!” Szóval Diane Keaton influencer-tevékenységének köszönhetően, idén fekete öltönyben, kalapban és katonai bakancsban járunk majd. Ha akarunk.

Ám hogy ez nem csak egy kósza hóbort nála, és tényleg komolyan gondolja ténykedését a divat területén a 73 éves színésznő, aki már bevette Hollywoodot és a boripart is, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a napokban az első sorban ülve vett részt a Rodarte 2019-es őszi-téli kollekciójának Los Angeles-i bemutatóján. Tegyük fel a lábunkat, töltsünk egy pohár Keaton-bort, hiszen izgalmas dolgok várnak ránk idén a divatblogger szcénában!