Jennifer Lopez a Versacétól kapta a legjobb születésnapi ajándékot

2019. július 23.
Hihetetlen, de Jennifer Lopez is ötven éves lett. A Versace pedig cipőként tervezte újra az énekesnő ikonikus zöld levélmintás ruháját.

Ötven éves lett Jennifer Lopez, a Versace divatház pedig a Concept márkával karöltve élesztette újjá az énekesnő ikonikus ruháját, melyet a 2000-es Grammy-gálán viselt. A Chain Reaction (Láncreakció) névre keresztelt cipők  mintája megegyezik a dzsungelzöld estélyivel, ehhez kapott egy vastag platform talpat. 1075 dollárt kérnek a limitált darabszámban piacra dobott születésnapi cipőkért.


Az elképzelhetetlenül mély V-kivágású selyemestélyi az egyik első internettörténeti pillanat volt a divat világában. Maga Jennifer Lopez is a legnagyobb divatpillanatának tartja, és bevallotta, hogy csak az utolsó pillanatban döntött a Versace kreációja mellett. A vörös szőnyegen az énekesnő érezte, hogy mindenkit sokkolt a ruhaválasztással, ám mindenkit megnyugtatott utólag, esély sem volt arra, hogy ruhabaleset érje, olyan erősen ráragasztották a ruhát.  Az emberek olyan sokszor kerestek rá az interneten később, hogy állítólag emiatt született meg a Google Images képkereső.

Közel húsz évvel később, Jennifer Lopez még mindig képes hullámokat kelteni, és azt mondja, két lábbal a földön tartja a gondolat, hogy 50 éves lett. “Bizonyos szempontból öregszem. Biztosan van, aki azt mondja, nézz rá, milyen öreg! Ám jelenleg ez inkább összetart” – mondta Jennifer Lopez.

Az énekesnő nem lassít, épp észak-amerikai turnén van, emellett szeptemberben mutatják be erősen kritizált új, sztriptíztáncosnőkről szóló új filmjét, a  Hustlers-t.

Fotó: Getty Images, Concepts