Jennifer Lopez alakformáló fehérneművel teszi tökéletessé a megjelenését

2019. június 08.
Jó, ha tudatosítjuk magunkban, hogy a kedvenc sztárjaink megjelenése is csupán azért tűnik tökéletesnek, mert profi szakembercsapat dolgozik rajtuk, a képek utómunkától sem mentesek, illetve azért, mert olyan trükköket vetnek be, mint például Jennifer Lopez.

J.Lo. a fiának iskolai ünnepségére igyekezett ebben a csodaszép felsliccelt selyemruhában, mely alatt egy nadrágszárú alakformáló fehérneműt viselt. Nemrég ITT adtunk tippeket ahhoz, hogy milyen láthatatlan fehérneműt érdemes nyáron hordanunk, a listához pedig Jennifer Lopeztől kaptuk a kiegészítést.

Egy magasderekú alakformáló fehérnemű minden nő ruhatárában elfér a nyári szezonban, mely nemcsak tónusosabbá teszi a formáinkat, de nem is töri meg úgy a sziluettet, mint a klasszikus fehérnemű, így optikailag jótékonyan hat a megjelenésünkre. Arra viszont érdemes ügyelni, hogy mennyire felsliccelt az adott ruha, nehogy úgy járjunk, mint J. Lo, akinek kicsit kilógott az alsóneműje az ünneplő szettjéből.

Nyáron arra is fontos ügyelni, hogy ne nagyon vastag legyen az a bizonyos alakformáló fehérnemű, hiszen a hőségben senki sem akarna egy extra melegítő réteget a dereka köré tekerni. Így még ha szintetikus anyagú fehérneműt is választunk, ügyeljünk arra, hogy némi pamut legyen benne, illetve a lábunk közötti bélés mindenképpen természetes, légáteresztő anyagból legyen!

Fotó: Profimedia – Red Dot