György herceg cuki foghíjas fotóval ünnepelte hatodik szülietésnapját

2019. július 24.
Repül az idő, már hat éves lett György herceg. Ebből az alkalomból szülei, Vilmos herceg és Kate Middleton ismét hihetetlenül aranyos, foghíjas fotókat tettek közzé a kis trónörökösről.

Úgy tűnik, György herceg rajong a futballért, hiszen a fotókon az angol futballválogatott hivatalos mezét viseli. A képeket édesanyja, Kate Middleton készítette otthonuk, a Kensington Palota kertjében.


A kép újabb kedves emlék a Cambridge-család fotóalbumában. Vilmos és Katalin számos portrét készített gyermekeikről az elmúlt években, melyek közül többet meg is osztottak közösségi oldalukon, itt köszönik meg a rajongók születésnapi jókívánságait is.

György herceg jelenleg nyári szünetét tölti húgával, Charlotte hercegnővel, aki idén szeptemberben csatlakozik majd bátyjához a Thomas’s Battersea iskolában. A születésnapot a család privát Karib-tengeri szigetén töltik, Mustique-on. Ám eddig sem unatkoztak a nyáron. Legifjabb unokatestvérükkel, Archie-val piknikeztek, miközben édesapjuk lovaspóló meccset játszott testvérével, Harry herceggel. Majd egy másik alkalommal, míg édesanyjuk ellátogatott a wimbledoni tenisztornára Meghan Markle-lel, György herceg és Charlotte hercegnő nagymamájukkal, Carole Middletonnal egy vidéki falusi fesztiválra ruccant ki. “Nagyon vidámak voltak, és minden játékot kipróbáltak. György herceg nagyon ügyes volt a célbadobásban. Úgy tűnt, nagyon büszke magára” – mondta el egy helyi lakos.

Fotó: Profimédia/Red Dot