György herceg cuki foghíjas fotóval ünnepelte hatodik szülietésnapját

2019. július 24. |

Repül az idő, már hat éves lett György herceg. Ebből az alkalomból szülei, Vilmos herceg és Kate Middleton ismét hihetetlenül aranyos, foghíjas fotókat tettek közzé a kis trónörökösről.

Úgy tűnik, György herceg rajong a futballért, hiszen a fotókon az angol futballválogatott hivatalos mezét viseli. A képeket édesanyja, Kate Middleton készítette otthonuk, a Kensington Palota kertjében.


A kép újabb kedves emlék a Cambridge-család fotóalbumában. Vilmos és Katalin számos portrét készített gyermekeikről az elmúlt években, melyek közül többet meg is osztottak közösségi oldalukon, itt köszönik meg a rajongók születésnapi jókívánságait is.

György herceg jelenleg nyári szünetét tölti húgával, Charlotte hercegnővel, aki idén szeptemberben csatlakozik majd bátyjához a Thomas’s Battersea iskolában. A születésnapot a család privát Karib-tengeri szigetén töltik, Mustique-on. Ám eddig sem unatkoztak a nyáron. Legifjabb unokatestvérükkel, Archie-val piknikeztek, miközben édesapjuk lovaspóló meccset játszott testvérével, Harry herceggel. Majd egy másik alkalommal, míg édesanyjuk ellátogatott a wimbledoni tenisztornára Meghan Markle-lel, György herceg és Charlotte hercegnő nagymamájukkal, Carole Middletonnal egy vidéki falusi fesztiválra ruccant ki. “Nagyon vidámak voltak, és minden játékot kipróbáltak. György herceg nagyon ügyes volt a célbadobásban. Úgy tűnt, nagyon büszke magára” – mondta el egy helyi lakos.

Fotó: Profimédia/Red Dot

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok