Anne Hathaway második gyermekével várandós

2019. július 26.
Anne Hathaway második gyermekét várja. Régóta próbálkoztak férjével, Adam Shulmannal, hogy ismét teherbe essen a színésznő, ám nehezen fogant meg második gyermekük.

Instagram-oldalán jelentette be Anne Hathaway, hogy második gyermekével várandós. Egy fekete-fehér tükörszelfivel közölte követőivel, amelyen megmutatta gömbölyödő hasát. “Ez nem egy mozifilm, hanem #2” – írta a kép mellé. “Viccet félretéve, mindenkinek, aki meddőséggel küzd és a teherbeesés poklát éli át, kérlek, tudjátok, hogy nekem sem volt egyszerű menet egyik terhességem sem” – tette hozzá a színésznő.

Anne Hathaway és férje, Adam Shulman 2012-ben házasodott össze, és 2016-ban született első gyermekük, Jonathan Rosebanks. Első várandóssága alatt a 36 éves színésznő úgy nyilatkozott, hogy gyakorlott hazudozóvá vált. “Az emberek gyakran odajöttek hozzám, és merő jó szándékból folyton azt kérdezgették, tudjuk-e, hogy milyen nemű lesz, én pedig csak hümmögve azt válaszoltam, nem” – mesélt első terhességéről Anne Hathaway.

2017-ben röppent fel először, hogy a színésznő és férje bővíteni szeretné a családot, ám ekkor még úgy nyilatkoztak, hogy adnának még egy kis időt maguknak, mielőtt ismét próbálkoznak. Anne Hathaway szeretné, ha fiának ezúttal kishúga születne. 

Fotó: Getty Images