Lady Gaga a hangmérnökével randizik

2019. augusztus 01. |

Úgy tűnik, Lady Gagának tényleg semmi köze Bradley Cooperhez. Az énekesnőt hangmérnökével látták meghitten randizni és csókolózni Kaliforniában.

Lady Gaga Hollywoodban dolgozik új lemezén. Itt látták meghitten csókolózni Dan Hortonnal, a hangmérnökével. A szemtanúk állítása szerint elég közel kerülhettek egymáshoz az elmúlt nyolc hónap alatt, mióta együtt dolgoznak.


Lady Gaga valóban vonzódik Danhez” – mondta el az ET Online-nak egy, az énekesnőhöz közel álló forrás. “Hetek óta randiznak. A munka hozta közel őket egymáshoz, hiszen minden nap órákat töltenek együtt, miközben Gaga zenéjén dolgoznak” – tette hozzá. “Egy otthoni stúdióban veszik fel a zenéket Hollywoodban, és már az elejétől érződött, hogy pattognak a szikrák közöttük. Egyszerűen nem lehet nem érzékelni a kettejük közötti vonzódást. És most már Gaga is készen állt a randevúzásra. Úgy tűnik, tényleg összeillenek” – mondta a közeli ismerős.

Ez az első információ arról, hogy Lady Gaga ismét ismerkedne valakivel, mióta februárban felbontotta eljegyzését korábbi menedzserével, Christian Carinóval. A szakítása utáni hónapokban Bradley Cooperrel hozták össze a pletykák, akivel a Csillag születik című filmben játszott együtt az énekesnő. Főleg azután erősödtek a híresztelések, miután a színész júniusban különvált gyermeke édesanyjától, Irina Shayk modelltől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga has a new boyfriend and it’s not Bradley Cooper. 5 fun facts about Dan Horton -> link in bio.

Hype Malaysia (@hypemy) által megosztott bejegyzés,


Ezek után úgy tűnik, végleg leszámolt ezekkel a pletykákkal Lady Gaga. “Senki sincs meglepve, aki kicsit is ismeri őt, hogy Hortonnal kezdett kapcsolatot. Jóképű, tehetséges, és Gaga szeret a munkatársaival randizni. Folyton dolgozik, úgyhogy egyszerűbb számára, ha a csapatból találkozgat valakivel.” Dan Horton korábban olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Camila Cabello, Bruno Mars, Justin Timberlake, a KISS, Lenny Kravitz vagy Jay-Z. “Dan elbűvölő, déli, művészi és teljesen más, mint a tipikus hollywoodi srácok. Jelenleg még kezdeti fázisban van a kapcsolatuk, de imádnak a zenéről beszélgetni. Lady Gaga tiszteli a munkáját, és olyan számára a férfi, mint a friss levegő” – mondta Lady Gaga ismerőse a bimbózó románcról.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok