Nicole Kidman elárulta, melyik estélyi dobogtatja meg a szívét

2019. augusztus 02.
Számtalanszor öltöztették már a legcsodásabb estélyi ruhákba Nicole Kidmant az évek alatt, ám az összes csodás ruhaköltemény közül kiemelkedik egy, amely a mai napig a legközelebb áll a szívéhez.

A 2018-as Oscar-díj átadóján viselt királykék Armani Privé ruha minden addig és azóta viselt estélyi ruha közül a kedvence Nicole Kidmannek. Az Oscar-díjas színésznőt tavaly nem jelölték díjra, így emiatt is különleges volt számára a tapasztalat. “Ha díjra jelölnek, az érzelmileg rendkívül megterhelő. Ám ha átadni mész az Oscart, az egész tiszta élvezet” – mondta az 52 éves színésznő.


A fűzőszerű felsőrész és a hatalmas masni ellenére Nicole Kidman bevallása szerint a csodás estélyi hihetetlenül kényelmes is volt. “Meg kell mondjam, rendkívüli módon figyeltek a részletekre, például arra, hogy az óriás masni hogyan helyezkedik el. Hiszen a viselőjének képesnek kell lennie négy órát ülni a ruhában” – emlékezett vissza a színésznő. 

A tervezők és varrók munkájáról is elismerően nyilatkozott Nicole Kidman. “Csupán két próbára volt szükség, a csapat már jól ismeri a testemet” – mondta. A próbák ráadásul gyermekkori emlékeket ébresztettek a színésznőben. “Olyan volt, mint kislány koromban Sydney-ben. Édesanyám varrta a ruháimat, felállított az asztalra vagy egy székre, hogy biztos legyen benne, a szegély mindenhol tökéletes” – emlékezett vissza Kidman. 

Miután felveszi a csodálatos estélyiket és végigsétál a vörös szőnyegen, bevallása szerint Hamupipőkének érezi magát a bálban, de Nicole Kidman szeret inkább hazatérni gyermekeihez, mint az afterpartikon tombolni. “Leveszek mindent, összehajtom nagyon óvatosan a ruhát, hiszen ez inkább műalkotás, amire vigyázni kell. És mint Hamupipőkének, nekem is mindent vissza kell juttatnom a készítőjének” – tette hozzá. 

Forrás: People
Fotó: Getty Images