Beyoncé lezser, de mutatós szettben

2019. augusztus 05.
Beyoncé-t már szinte mindenféle összeállításban láttuk, ezúttal az Instagram népét egy lezser, de ennek ellenére szexi szettben örvendeztette meg, amiből mi is elleshetünk ezt-azt. 

Beyoncé stílusát azért is szeretjük annyira, mert istenien tudja viselni az idomait, ezzel is pozitív testképet sugározva a követőinek. Legutóbbi Instagram-lookján a popikon egy megkötős pöttyös felsőben, szaténos fényű shortban és hozzá illő citromsárga tűsarkúban pózolt.

A megkötős felső azért szuper választás – bármilyen is legyen a testalkotunk –, mert minden felvételnél a saját testformánkra tudjuk szabni a dekoltázst és a derékrészt, míg a megkötő tovább nyújthatja az alakunkat. Ha shortot viselnénk, akkor pedig Beyoncé választásából azt érdemes megfogadnunk, hogy mindig magasított derekú darabra essen a választásunk, mert ez szépen formálja a csípőrészt, kiemeli a feneket és öves derekával homokórát formál testünkből. A teltebb idomokkal megáldott hölgyek bokánál nyitott magassarkúval koronázzák meg a szettet, mert ez tovább nyújt a lábon és extraelegáns hatást kelt.

A fekete napszemüveg és a piros rúzs pedig mindig jolly joker, ha szexi hatást szeretnénk elérni, nincs olyan szett, aminek ne állna jól egy kis franciás kiegészítés.

Fotó: Profimedia – Red Dot