Drew Barrymore gyerekkollekciója láttán újra kicsik akarunk lenni

2019. augusztus 06.
Drew Barrymore ezúttal a gyerekeknek tervezett lakberendezési tárgyakat. Az új kollekció olyan csodás lett, hogy a bútorokat és kiegészítőket látva, mi is szívesen lennénk újra gyerekek.

Ismét megmutatta letisztult, vidám és hóbortos természetét lakberendezési kollekciójában Drew Barrymore. Ám ezúttal a gyerekek örülhetnek a nekik tervezett vidám tárolóknak, bútoroknak és partikellékeknek A színésznő Flower Home nevű lakberendezési vonala idén tavasszal mutatkozott be, mostantól pedig a Flower Kids kollekciójának több mint 100 tagja is elérhető a Walmart üzleteiben.

A játékos, hihetetlenül okosan kitalált gyerekszobai tárolók, kreatív minták és nyomatok, bájos hálószobai textilek álomvilággá alakítják a gyerekszobát. Két gyerek édesanyjaként Drew Barrymore-nak pontos elképzelései voltak arról, milyen darabokat szeretne a Flower Kids kollekcióban: jól használható bútorokat, melyek hívogató, boldog, ugyanakkor biztonságos és kényelmes hellyé teszik a gyerekszobát, ahol nyugodtan álmodozhatnak a kicsik és ami segíti az önkifejezésüket. A tárgyakat látva pedig kijelenthetjük, hogy Drew Barrymore-nak sikerült megvalósítania elképzeléseit.

“Annyira jó, hogy sikerült egyszerre színes, szép és kényelmes dolgokat alkotni! Igazi kényeztetés ezekkel a stílusos, ugyanakkor funkcionális darabokkal berendezni a szobát. Mindig imádtam a gyerekeknek tervezni, úgyhogy most nagyon izgatott vagyok, hogy fogadják a lakberendezési ötleteimet. Úgyhogy játsszunk a házban!” – mondta Drew Barrymore a Flower Kids bemutatóján. A szivárványos tárolódoboz, oroszlán alakú könyvespolc és a csodás bútorok online vásárolhatók meg a Walmart oldalain.

Forrás: People
Fotó: Getty Images