Milla Jovovich két évvel az elveszített baba után ismét várandós

2019. augusztus 10.
Milla Jovovich harmadik gyermekét várja, miután két évvel ezelőtt sürgősségi abortuszt kellett végrehajtani nála. A színésznő elárulta, emiatt nem is volt könnyű számára átvészelni a mostani terhesség elejét.

Instagramján jelentette be a most 43 éves Milla Jovovich, hogy ismét gyermeket vár. A színésznőnek már van két lánya férjével, a filmrendező Paul W. S. Andersonnal, a 11 éves Ever és a 4 éves Dashiel. Mostani terhességéről azért nem beszélt eddig, mert az előző, sürgősségi abortusszal végződő várandóssága után nehéz volt megbirkóznia a terhesség lelki részével.

“Miután tizenhárom héttel ezelőtt rájöttem, hogy kisbabát várok, vegyes érzelmek törtek rám, a féktelen öröm és a teljes rettegés között száguldoztak az érzéseim. A korom és az elveszített előző terhességem miatt nem mertem túl korán kötődni a kisbabámhoz” – magyarázta Milla Jovovich, miért nem jelentette be hamarabb terhességét. “Nem éltem meg könnyen az első hónapokat, a családom és én tűkön ültünk, és vártuk a teszteredményeket, az idő nagy részében az orvosi rendelőben ültem” – tette hozzá a szénsznő. Milla Jovovich most már a várandósság biztonságosabb szakaszába ért, és azt is elárulta, hogy újabb kislánnyal bővül a család.

View this post on Instagram

Knocked up again.🤫 After I found out I was pregnant 13 weeks ago, I had a mixture of feelings ranging between complete joy and utter terror. Because of my age and losing the last pregnancy I didn’t want to get attached to this potential baby too quickly. That was obviously not fun and the last few months have been my family and I living on pins and needles waiting for a slew of different test results to come in and spending most of our time in doctors offices. Thank goodness we’re in the clear AND we found out that we’ve been blessed with another girl!😆😂🥰 Anyway, wish me and my baby luck! I send you all a lot of love and I’ll keep you posted on my progression! Xoxo m❤️

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

 

 

Csupán néhány hónap telt el azóta, hogy Milla Jovovich beszélt előző terhességéről. Azt négy és fél hónap várandósság után kellett sürgősségi abortusszal megszakítani, mivel komplikációk léptek fel. A színésznő vallomásával támogatta a Georgia államban hozott abortusztilalom ellen tiltakozókat. “Életem egyik legmélyebb depressziós állapotába estem, amely rendkívül megnehezítette a munkát és az életemet. Így szabadságra mentem, hónapokra elvonultam a külvilágtól, és igyekeztem erősnek maradni a két csodás lányomért. Kertészkedni kezdtme, egészségesen étkeztem és minden nap elmentem edzeni, mivel nem akartam antidepresszánsokat szedni, míg ki nem próbáltam minden más alternatívát. Hála Istennek, hogy képes voltam megtalálni magam ismét, és kijutni ebből a lelki pokolból, de az emléke örökké velem marad” – emlékezett vissza a nehéz időszakra Milla Jovovich.

A színésznő és családja reméli, hogy a kislány időben és egészségesen érkezik meg családjukba, és mindenkitől csak annyit kér, kívánjanak sok szerencsét neki várandósságához.

Forrás: People
Fotó: Getty Images