Emilia Clarke meghozza a kedvet a karácsonyhoz

2019. augusztus 19.
Ha a nyaralás közepén vagyunk, akkor is megszáll minket a karácsony szelleme, ha megnézzük Emilia Clarke legújabb filmjének, a Last Christmas-nek az első előzetesét.

Sokan azt se bánnák, ha a nyár után egyből a tél következne, annyira jónak ígérkezik Emilia Clarke új filmje, a Last Christmas.

A Trónok harcában a sárkányok anyját játszó színésznő ezúttal egy énekesnőt, Kate-et alakít, akinek a karrierje nem alakul túl szerencsésen. Karácsonykor például egy áruházban kap munkát, ahol koboldnak öltözve kell énekelnie. Emilia Clarke karaktere itt találkozik Tommal (Henry Golding alakítja), a sármos és hihetetlenül jóképű férfival, aki új fordulatot hoz a lány életébe, és úgy tűnik, minden jóra fordul. A filmet Paul Feig rendezi, aki a Koszorúslányok, Felkoppintva és az Egy kis szívesség című mozikat is jegyzi.

Nagyon úgy tűnik, hogy a november 8-án mozikba kerülő új karácsonyi filmmel most igazi vetélytársa akad a trónjáról több mint tizenöt éve letaszíthatatlan Igazából szerelemnek. A Last Christmas-ben ugyanis Emilia Clarke-on kívül szerepet kapott Michelle Yeoh, Patti LuPone és Emma Thompson is, aki nem csak játszik a filmben, hanem a forgatókönyv írásában is közreműködött. A zenék között pedig minden idők legsikeresebb karácsonyi slágere, George Michael dala, a Last Christmas is megjelenik (nem véletlen a film címe), ám ennek egy olyan verzióját használják majd, melyet soha nem adott ki az azóta elhunyt előadó.

A film természetesen tartogat majd csavarokat, Emilia Clarke karakterének betegsége például már kiderült, ám az első előzetes egyelőre csupa jókedvű, vidám, harmonikus és megható pillanatot mutat be, mint például amikor Kate egy hajléktalanszállón énekel karácsonyi dalokat.

Az emberek már teljesen felcsigázva várják a film megjelenését, sokan úgy nyilatkoztak az előzetes láttán, hogy “ez a karácsony hivatalosan Emilia Clarke-é lett”, de voltak olyanok is, akik azt írták, hogy utálják a romantikus vígjátékokat, de az elsők lesznek a jegypénztárnál, mikor kijön a Last Christmas.

Fotó: Getty Images