Katie Holmes és Jamie Foxx 6 év után szakított

2019. augusztus 21.
Katie Holmes és Jamie Foxx nem sokkal azután, hogy nyilvánosan is felvállalhatták kapcsolatukat, hivatalosan is szakított.

Több mint hat évig nagyrészt titokban randevúzott Katie Holmes és Jamie Foxx, ám nem sokkal azután, hogy felvállalhatták kapcsolatukat és együtt jelentek meg a májusi MET-gálán, szakítottak.

Jamie Foxx-ot pár nappal ezelőtt egy feltörekvő énekesnővel, Sela Vave-vel látták, amint kézen fogva vezeti a nőt egy klubból, ahol születésnapi bulin voltak. Az E! News információi szerint Katie Holmes és Jamie Foxx azonban nem a fiatal nő miatt, hanem már hónapokkal korábban szétment.


A színészpáros rendkívüli módon titkolta kapcsolatát. 2013-ban látták Katie Holmes-t és Jamie Foxx-ot együtt táncolni egy jótékonysági eseményen a new yorki Hamptonban, közel egy évvel azután, hogy a színésznő elvált gyermeke apjától, Tom Cruise-tól. Foxx akkor egyértelműen tagadta a pletykákat, két hónappal a jótékonysági est előtt is úgy nyilatkozott, hogy semmi sem igaz a híresztelésekből. Ám az elkövetkező években fel-felbukkantak közös képek a párosról Mexikóból és Malibuból, mígnem Jamie Foxx egyik barátja, Claudia Jordan 2016-ban nem nyilatkozta azt egyértelműen egy rádióinterjúban, hogy Katie Holmes és a színész-énekes egy párt alkot. Majd 2018-ban a Grammy-gálát megelőző gálavacsorán készültek az első hivatalos közös képek a párról.

Legutóbb az idei MET-gálán fotózták le őket, ahol egymáshoz passzoló ruhákban jelentek meg. Úgy tűnik, ez volt a páros utolsó közös megjelenése.

 

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images