Az idei MTV Video Music Awards 5 meglepőbb pillanata

2019. augusztus 28.
Bár Kanye West idén nem szakította félbe Taylor Swiftet, azért mint minden évben, idén is rengeteg meglepő és felejthetetlen pillanatot tartogatott a legrangosabb könnyűzenei díjátadó, az MTV Video Music Awards.

Idén sem volt hiány a fergeteges előadásokból, emlékezetes köszönőbeszédekből, látványos öltözékekből az MTV Video Music Awards-on. Sőt a nagy félreértés sem maradhatott el, idén John Travolta prezentálta a kínos pillanatot.

Taylor Swift erős beszédet mondott
Miután megnyerte Az Év Legjobb Videója díjat a You Need to Calm Down című daláért, Taylor Swift nem is méltathatott volna mást köszönőbeszédében, mint az LGBTQ közösséget. “Az, hogy erre a videóra ennyien szavaztak azt jelenti, hogy olyan világban akarnak élni, ahol egyenlően bánnak mindenkivel, függetlenül attól, kivel élünk és hogy nevezzük magunkat. Egyenlő jogok illetnek meg minket” – mondta Taylor Swift a színpadon, mielőtt kinyilvánította támogatását az egyenlőséget támogató amerikai törvényjavaslat mellett, és felhívta a Fehér Ház figyelmét arra, hogy már több mint elég aláírás összegyűlt ahhoz, hogy foglalkozniuk kelljen a kérdéssel.


Az est melléfogása
A műsorvezetés nehezebb feladat, mint amilyennek látszik, kérdezzük csak meg John Travoltát. Miután a színész bejelentette, hogy Taylor Swift nyerte Az Év Videója díjat, a kamera megmutatta, ahogy John Travolta a híres drag queennek, Jade Jolie-nak (a képen Taylor Swift mellett) akarja átadni a díjat, aki Taylor Swiftnek öltözött.

Miley Cyrus csupán önmagát adta
A friss szingli Miley Cyrus visszatért az MTV VMA színpadára, mégpedig nem is akármilyen előadással. A Slide Away című dalának előadása közben a közönség megcsodálhatta két új tetoválását is. A backstage-ben pedig nem más támogatta Miley-t, mint Kaitlynn Carter színésznő, akivel Olaszországban múlatta az időt szakításának híre után.

A legjobb kiegészítő
2001-ben Britney Spears előadásán szerepelt kígyó, ám idén H.E.R és Tana Mongeau is élő kígyóval a nyakában jelent meg az MTV VMA-n.


A nyugalom megzavarására alkalmas jelenet
A legszexibb pillanatokat idén Camila Cabello és Shawn Mendes szolgáltatta. A díjátadón előadták közös dalukat, a Señorita-t. Csak úgy sistergett a levegő a színpadon kívül is egy párt alkotó énekesek között, és mindenki azt várta, hogy végre megcsókolják egymást az előadás közben – és bár nagyon közel voltak hozzá, ez elmaradt.

Fotó: Getty Images