Ed Sheeran másfél évre visszavonul

2019. augusztus 30.
Rekord hosszúságú, két éves turnéjának utolsó állomásán jelentette be Ed Sheeran, hogy másfél évre visszavonul a zenéléstől. Több oka is van rá.

Mielőtt utolsó dalába belekezdett volna két éve tartó turnéjának legutolsó állomásán, az angliai Ipswichben, Ed Sheeran bejelentette, hogy másfél évre visszavonul. “Ahogy tudjátok, vagy nem, két éve vagyok úton a Divide turnéval, és ez az utolsó állomása az egésznek. Van valami keserédes ebben” – kezdte mondandóját Ed Sheeran. “Imádlak titeket srácok, és itt ér véget az utunk, Ipswichben. Valószínűleg 18 hónapig ez az utolsó koncertünk” – tette hozzá a zenész.

Az énekes-dalszerző elmondta, hogy bejárták a világot, játszottak Amerikában, Új-Zélandon, Ausztráliában, Ázsiában és Dél-Amerikában is Európán kívül. Több mint 250 koncertet adott Ed Sheeran 2018 óta, mikor a világkörüli turné elindult. Több mint kilenc-millióan vettek jegyet koncertjeire összesen, ami megdöntötte a U2, a Rolling Stones és a Guns’n’Roses eddigi rekordjait is.


Ed Sheeran egy szakításhoz hasonlította, amit így a turné végén érez, ám most szeretne új szerepére koncentrálni, és férjként megállni a helyét, ráadásul feleségével, Cherry Seabornnal szeretnének gyermeket vállalni is.

Ám addig sem maradunk Ed Sheeran dalok nélkül, hiszen alig egy hónapja jelent meg új albuma, a No.6 Collaborations Project, melyen minden dalt neves előadókkal közösen vett fel.

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images