Sofia Vergara megosztotta rajongóit hurrikános viccével

2019. szeptember 03.
Sofia Vergara és barátnői magángépen hagyták el karibi vakációjuk után a Dorian-hurrikán által fenyegetett térséget. Nem minden rajongó volt elragadtatva a viccesnek szánt bejegyzésektől.

Sokan irigyelhetik Sofia Vergarát most a Karib-tenger és Florida térségében élők közül, hiszen villámgyorsan menekülhetett el a közeledő hurrikán elől. A színésznő barátnőivel töltötte az időt nyaralójában, a Casa Chipi Chipiben, ám a Dorian-hurrikán érkezése miatt korábban kellett véget vetniük a kiruccanásnak. Magángépen hagyták el a Florida felé tartó hurrikán által fenyegetett térséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bye bye Dorian!!💦

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés,

A rajongókat nem is ez háborította fel, hanem a megjegyzés, amit Sofia Vergara a képhez fűzött Instagram-oldalán. “Viszlát, Dorian!” – kommentelte a Modern Family színésznője a fotó mellé, melyen az egész társaság vidáman mosolyog, ami nem csoda, hiszen a Dorian a legerősebb kategóriájú, hármas besorolású hurrikánként éri el Floridát, előtte már a Karib-térségben és a Bahamákon tombolt. A kommentelők is csupán azt nehezményezték, hogy kissé ízléstelen volt ilyet posztolnia Sofia Vergarának, mivel a többség nem teheti meg, hogy magángépre pattanva meneküljön el a háromszáz kilométeres széllel tomboló vihar elől.

Sofia Vergara már egy héttel korábban is posztolt a hurrikánnal kapcsolatos megjegyzést, akkor egy barátnőjével voltak láthatók a képen, pohárral a kezükben pózolva. Spanyolul írta a kép mellé, hogy “Dorianre várva”. Ez a fotó is vegyes reakciókat váltott ki, még a rajongók is úgy nyilatkoztak, hogy nem vicces ilyen szöveggel kommentálni egy fotót ezekben a napokban, és nem kellene gúnyt űzni a katasztrófákból. A színésznő fia, Manolo csak annyit fűzött hozzá, hogy neki ez egyáltalán nem tűnik hurrikánkészültségnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Esperando a Dorian💦🌊

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés,



Nem csoda, hogy hosszú pihenéssel akarta zárni a nyarat Sofia Vergara, sűrű időszak áll a háta mögött. A Modern család befejező évadát forgatta az elmúlt hónapokban, ezután lett a kikapcsolódásé a főszerep az életében. Először férjével, Joe Manganiellóval utazott el, hogy megünnepeljék tizedik évfordulójukat, majd barátnőivel kelt útra a hurrikán által rövidre zárt karibi nyaralásra.

Fotó: Getty Images