Reneé Zellwegert elszomorítják a találgatások műtéteiről

2019. szeptember 06.
Mikor sok év kihagyás után Reneé Zellweger visszatért a reflektorfénybe, minden figyelem a külsejére irányult. Nem is kaphatott volna nagyobb rúgást az önbizalma, mint amikor a megalázó találgatásokat olvasta vélt vagy valós plasztikai műtéteiről.

A Bridget Jones sikerei után Reneé Zellweger úgy döntött, hogy visszavonul egy időre a reflektorfényből, szünetet tart a karrierjében, és az egészségére koncentrál. Mikor hat év kihagyás után, 2016-ban visszatért, minden szem rá szegeződött.

“Nem voltam egészséges. Nem vigyáztam magamra. Az utolsó dolog volt a fontossági sorrendemben, hogy magammal törődjek” – mondta az Oscar-díjas színésznő a New York magazinnak. “A pszichoterapeutám felismerte, hogy az életem 99 százalékát a nyilvánosság előtt töltöm, és egy mikroszkopikus morzsa csupán a valódi életem. Szükségem volt arra, hogy ne csak előre eltervezett és pontosan kiszámított dolgokat tegyek. Szükség volt rá, hogy balesetek történhessenek az életemben. Csendre volt szükségem ahhoz, hogy ötleteim legyenek ismét” – tette hozzá Reneé Zellweger, aki Judy Garlandot alakítja legközelebb a Judy című filmben. Ez a munka azért is volt fontos számára, mert úgy érzi, a saját karrierje pontosan reflektál Judy Garland karrierjére.


Miközben szünetet tartott karrierjében, 2014-ben megjelent egy vörös szőnyeges eseményen. Ezután kaptak szárnyra Reneé Zellweger plasztikai műtéteivel kapcsolatos találgatások. “Az emberek mindenki fölött szeretnek ítélkezni. Ítélkeznek a személyiségünk felett, jó emberek vagyunk vagy gyengék, esetleg igazi egyéniségek” – válaszolt a színésznő a találgatásokra. “Következtetéseket vontak le abból, hogy szükségem volt valamiféle változásra, ami épp folyamatban volt az életemben. Ezek a találgatások végtelenül elszomorítottak” – folytatta Reneé Zellweger. “Én nem így tekintek a szépségre. És saját magamra sem. Szeretem a csípős humoromat, a különc látásmódomat. Ez segít abban, hogy az legyek, aki vagyok. Nem akarok valaki más lenni” – zárta le a kérdést a színésznő.

“Mikor az első munkámat kaptam, kék farmert és cowboy csizmát viseltem, a hajam pedig kócos volt. Így kezdtem a filmezést. Nem kellett megváltoznom ahhoz, hogy dolgozhassak. Miért akarnék hirtelen valaki teljesen másnak látszani, hogy illeszkedjek valamiféle sablonba?” – tette még hozzá Zellweger.

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images