Ashton Kutcher bajuszáért Adele és Mila Kunis okolható

2019. szeptember 15.
Egy ideje a hetvenes éveket idéző bajusszal látható Ashton Kutcher. A háttérben pedig nem más áll, mint az énekesnő, Adele.

Mikor Jimmy Fallon talk showjában megkérdezte Ashton Kutchert, miért növesztett ilyen bajuszt, meglepő választ kapott. “Sosem szándékoztam ilyet növeszteni. Nem is gondolom, hogy jól nézek ki vele, de még megtartom egy darabig” – mondta a színész. És meg is magyarázta a különös döntést.

Ashton Kutcher feleségével, Mila Kunis-szal együtt meghívást kapott Adele születésnapi bulijára, és felesége azt mondta a színésznek, hogy hetvenes évek újévi bulija tematikájú lesz a parti. “Mindketten készültünk a bulira, úgy gondoltam, elég jók leszünk majd” – mondta a 41 éves színész, hozzátéve, hogy menő övcsatokkal, csizmákkal is felszerelkezett, a szakállát pedig bajuszra borotválta.

 

Közvetlenül a buli előtt azonban rádöbbent, hogy átverték. Mila Kunis ugyanis egy örök divat kezeslábasba bújt az alkalomra. “Úgy tettem, mintha a legtermészetesebb dolog lenne, hogy úgy nézek ki, mint Burt Reynolds a Boogie Nights-ból. Hello, Jay-Z, mi a helyzet? Ja, most ez a stílusom – körülbelül így zajlottak a beszélgetések” – mondta Ashton Kutcher a partiról.

“Nagyon kínos volt. De most ez ilyen ellenkampány, dacból megtartottam. Csak az a baj, hogy Mila viszont megszerette, így nem vághatom le” – mondta el Kutcher arról, milyen csapdába került a bajusza miatt.

Fotó: Getty Images