Demi Moore önéletrajzi könyve bombákat robbant

2019. szeptember 18.
Heteken belül megjelenik Demi Moore önéletrajzi könyve, ami bőven tartogat meglepő és sokkoló vallomásokat a színésznő életéről, kapcsolatairól és családjáról.

Bár még várni kell egy-két hetet, hogy megjelenjen Demi Moore életrajzi kötete, az Inside Out, ám a színésznő The New York Times-nak adott interjújából már sejthető, milyen bombák robbannak majd, ha az olvasók a kezükbe vehetik a memoárt. “Nagyon izgatott vagyok, ugyanakkor rendkívül védtelennek érzem magam” – mondta Demi Moore. “Ez nem valaki másról szól, nem valaki más személyesít meg engem a könyvben” – tette hozzá. Az interjúban azt is elárulta, milyen titkok derülnek ki várhatóan az 56 éves színésznő életéről.

15 évesen erőszak áldozata lett
Az életrajzi kötet a színésznő gyermekkorával indul, amikor a család még járta az országot, mielőtt Dél-Kaliforniában letelepedtek volna. A könyvben Demi Moore beszámol arról is, amikor 15 éves korában megerőszakolták, majd egy évvel később el is költözött anyja házából.

Bruce Willis szerint az anyának otthon a helye
Részletesen ír arról is, milyen nehéz volt egyensúlyoznia a karrier és a gyermeknevelés között, ahogy három házasságáról is sokat mesél. A Times-nak elmondta például, hogy Bruce Willis szerint, akinek 1987 és 2000 között volt a felesége, a karrier a családtól és a gyermekneveléstől veszi el az időt. A párnak három gyermeke született, Rumer 31 éves, Scout 28, Tallulah pedig 25.


Ashton Kutcher gyermekét elveszítette
Miután elvált Bruce Willistől, 2003-ban Ashton Kutcherrel kezdett randevúzni. Demi Moore saját bevallása szerint úgy érezte magát a párkapcsolatban, mintha visszautazott volna az időben, és ismét fiatal lenne. “Sokkal több mindent képes voltam megtapasztalni, mint amikor valójában huszonéves voltam” – mondta a színésznő. Moore nem sokkal azután, hogy összejöttek, várandós lett, ám a lány magzatot, kinek a Chaplin Ray nevet szerették volna adni, hat hónapos korában elveszítette. Miután 2005-ben összeházasodtak, nem sikerült már teherbe esnie, meddőségi kezelésre is jártak, ám a kudarcok miatt Demi Moore-on eluralkodott alkoholizmusa és fájdalomcsillapító-függősége, a pár pedig 2013-ban elvált, miután a színésznő rájött, hogy Ashton Kutcher megcsalta.

Rohamot kapott, miközben lányával bulizott
2012-ben legidősebb lányával, Rumerrel bulizott, amikor rohamot kapott. Eszméletlen állapotban szállították kórházba Los Angeles-i otthonából. Miután a kórházból kiengedték, rehablitációs intézetbe vonult, hogy függőségeit és étkezési rendellenességeit kezeljék. “Az életemnek ez a szakasza nagyon bonyolult volt. Nem volt karrierem, nem volt kapcsolatom…” – mondta a Times-nak Demi Moore, aki ma már teljesen tiszta.

A lányai roppant büszkék rá
Demi Moore lányai büszkék édesanyjukra, hogy megírta könyvét. “Végigmenni ezen az úton, elvégezni azt a belső munkát, ami ehhez kell, és amit korábban nem tett meg, mert túlélő módban élt csak, nagyon nehéz” – mondta középső lánya, Scout édesanyja önéletrajzáról. “Úgy nőttünk fel, hogy azt hittük, a szüleink olyanok, mint az Olympus megingathatatlan istenei. Amikor felnőttünk, rájöttünk, hogy a szüleink is emberek, esendőek. És tiszteletreméltó, hogy ezt felvállalják” – tette hozzá Rumer. 

Fotó: Getty Images