Eva Longoria kedvenc bébiszittere Harper Beckham

2019. október 21.
Bár még csak nyolc éves, ám máris a legjobb bébiszitter Eva Longoria szerint Harper Beckham. A színésznő kisfia, Santiago imádja a legkisebb Beckham-csemetét.

Mióta 2018 júniusában megszületett kisfia, Eva Longoria barátsága még szorosabbá vált Victoria Beckhammel. Ráadásul a divattervező legkisebb gyermeke (és egyetlen lánya) Harper is rajong a színésznő kisfiáért.


“Victoria csodálatos anya. Valószínűleg ő az első ember, akihez fordulok, ha tanácsra van szükségem a gyermeknevelésben” – mondta barátnőjéről Longoria. Nem meglepő, hiszen a divattervezőnek David Beckhammel közösen négy gyermeke van. A nyolcéves Harperen kívül még három fiúk született: Brooklyn 20 éves, Romeo 17, Cruz pedig 14. “A gyermekei már idősebbek, így megtapasztalt már szinte minden állomást, amit a gyereknevelésben meg lehet. Harper pedig imádja Santit, ami hatalmas segítség. Van egy beépített bébiszitterem!” – mondta Eva Longoria a Beckham-családról.

A színésznő imádja kisfiát, legszívesebben minden idejét vele tölteni. Még a Párizsi Divathéten is együtt vonult fel Santiagóval a L’Oreal divatshow-ján.  “Nem születehetett volna nála csodásabb teremtmény erre a világra. Hihetetlenül izgalmas végigjárni ezt a teljesen új utat, és figyelni, ahogy növekszik, fejlődik” – vallotta Longoria az anyaságról.

Fotó: Getty Images