Keira Knightley végre elárulta kislánya nevét

2019. október 27.
Közel két hónapot kellett várnunk rá, hogy Keira Knightley elárulja végre újszülött kislánya nevét. A színésznő most nemcsak erről, hanem az anyaság kihívásairól is beszélt.

Hírverés nélkül hozta világra második gyermekét Keira Knightley mintegy hat héttel ezelőtt. Olyannyira keveset árult el a színésznő kislányáról, hogy a nevét is csak most hozta nyilvánosságra. A The Telegraph-nak árulta el végül, hogy férjével, James Rightonnal Delilah-nak nevezték el az újszülöttet. Első gyermeke születésekor is hasonlóan tett Keira Knightley: három hónapos koráig nem árulták el, hogy idősebb lányuk neve Edie lett.


Az interjúban az Oscar-díjra jelölt színésznő nyíltan beszélt az anyaság kihívásairól. is. Például arról, hogyan lehet összeegyeztetni a különböző kötelezettségeket a kisbaba etetési idejével és a rendszeres mellszívással, hogy amikor távol van, akkor is anyatejet kaphasson kislánya. “Most körülbelül hat órát leszünk távol egymástól összességében, így három etetésre elég anyatejet fejtem le, mielőtt eljöttem” – magyarázta az interjúban Knightley minden kertelés nélkül.

„De ha nem csinálom, a melleim úgy érzem, felrobbannak. Szóval tulajdonképpen mindenhova viszem magammal a mellszívót, ha el kell mennem otthonról, hiszen bármikor szükség lehet rá. Ez a legegyszerűbb megoldás számomra” – tette hozzá a színésznő.

Nem először beszélt az anyaság nehézségeiről Keira Knightley. “Nem hiszem, hogy a nőknek elég fizikai és lelki támogatást adnak ahhoz a maratonhoz, aminek anyaság a neve. Én hihetetlenül kivételezett helyzetben vagyok. Megengedhetem magamnak a nagyszerű segítséget, és még így is minden iszonyatosan bonyolult.”

Fotó: Getty Images