Keira Knightley elárulta, mi segített rossz állapotú bőrén

2018. február 28.
A színésznő egy interjúban árulta el, mi segített pattanásos, rémes állapotú arcbőrén, mikor már mindenféle csodakencét kipróbált.

Legtöbbször csak irigykedve nézzük a sztárok tökéletesen sima arcbőrét a vörös szőnyegen, pedig a vaskos alapozóréteg alatt gyakran nekik is száraz, zsíros vagy éppen pattanásos lehet a bőrük. Szerencsére a tökéletes bőr elvárása és a „rossz bőr” körüli stigma épp most látszik halványulni: az elmúlt hónapokban többször is cikkeztek Kendall Jenner és Lorde (nem éppen porcelánsimaságú) arcbőréről, és nemrégiben Keira Knightley is elárulta, milyen rémes állapotban volt a bőre hosszú éveken keresztül.

Fotó: Profimédia – Red Dot

A színésznő a brit Vogue-nak adott interjújában mesélt a bőrápolás pokláról: „Nagyon rossz volt az arcbőröm úgy 24 éves koromig, amíg tényleg mindent kipróbáltam, ami csak létezett” – magyarázza a 32 éves Knightley. „Aztán egy nap úgy döntöttem, megpróbálom békén hagyni, és úgy tűnik, ez működött. Ezért próbálok most is mindig csak nagyon kevés sminket viselni, ha nem dolgozom. Ha forgatok, mindig durván elborítanak a pattanások, hiszen olyankor mindig vastag sminkréteg van rajtunk. Azt hiszem, a bőrnek muszáj egy kis pihenőt adni, hogy lélegezhessen.”

Lorde szintén néhány hete fakadt ki arcbőrével kapcsolatban, miután elege lett, hogy mindenki az arcmosást kéri számon rajta. „Igen, megmosom az arcom. Csak átkozott a genetikám” – mondta a 21 éves énekesnő.