Justin Timberlake nyilvános bocsánatkéréssel törte meg a csendet

2019. december 06.
Nemrég Justin Timberlake nem túl hízelgő okok miatt került a címlapokra: kolléganőjével látták kézenfogva, meghitten csevegni készülő filmjének stábbuliján. Eddig biztosat nem lehetett tudni az ügyben, ám most megtörte a csendet az énekes-színész, és nyilvánosan kért bocsánatot feleségétől, Jessica Biel-től és családjától.

A Palmer című film forgatása alatt fotózták le Justin Timberlake-et kolléganőjével, Alisha Wainwright-tal egy házas ember számára igencsak megkérdőjelezhető szituációban. A két színész egymás kezét fogva beszélgetett egy stábbulin, a 30 éves színésznő pedig másik kezét Timberlake térdén pihentette.

Közeli ismerősök és munkatársak szerint semmi sincs a két színész között. “Az egész stáb, a színészek, sminkesek, mindenki együtt lazított a forgatás után. Csupán együtt dolgoznak. Nincs helye semmilyen pletykának, ők ketten csak együtt forgatják a filmet” – mondta egy stábhoz közeli forrás a képek megjelenése után. Ám a színész eddig nem nyilatkozott az ügyben, arról lehetett hallani csupán, hogy Jessica Biel, Justin Timberlake felesége és gyermekének anyja nem örült túlságosan a fotóknak.


Ám most, közel két héttel az eset után a 38 éves színész is megtörte a csendet, és nyilatkozott a Wainwright-incidensről. “Távol tartom magam a pletykáktól amennyire csak lehet, ám a családom miatt fontosnak tartom, hogy megszólaljak a híresztelésekről, mivel azokat sérti, akiket szeretek” – kezdte a színész nyilatkozatát közösségi oldalán.

“Pár héttel ezelőtt tévesen ítélték meg a viselkedésemet, ám tisztázzuk: semmi sem történt köztem és a kollégám között. Túl sokat ittam aznap este és már bánom a viselkedésemet. Jobban kellett volna figyelnem. Ez nem az a példa, amit a fiamnak szeretnék mutatni. Bocsánatot kérek a csodás feleségemtől és a családomtól, amiért ilyen megalázó helyzetbe hoztam őket. Továbbra is arra fókuszálok, hogy a legjobb férj és apa legyek, amire csak képes vagyok. Ez nem az volt” – zárta bocsánatkérését Justin Timberlake.

A színész hozzátette még, hogy rendkívül büszke, hogy a Palmeren dolgozhat, és várja, hogy folytassák a munkát és az emberek láthassák a filmet.

Justin Timberlake 2012-ben házasodotott össze Jessica Biel színésznővel, akivel egy közös fiúk született, a most négyéves Silas.

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images