Emma Stone menyasszony lett

2019. december 07.
Dave McCary, a Saturday Night Live írója és rendezője megkérte Emma Stone kezét. A jelek szerint a színésznő igent mondott, úgyhogy jövőre sem maradunk sztáresküvő nélkül.

Két év együttjárás után kérte meg Emma Stone kezét Dave McCary. Az örömhírt a Saturday Night Live 34 éves író-rendezője jelentette be Instagramján egy fotóval, melyen a pár széles mosollyal mutatja az eljegyzési gyűrűt.


A 31 éves színésznő és párja akkor találkoztak, amikor Emma Stone volt a háziasszonya és szereplője 2016 végén annak a Saturday Night Live epizódnak, melyet McCary rendezett. A pár azóta is nagyon vigyáz a magánéletére, ám gyakran látják őket New Yorkban együtt vacsorázni és különböző programokon. Az Oscar-díjas színésznő McCary első nagyjátékfilmes rendezői debütálásakor, a Brigsby Bear bemutatóján is párja mellett állt. De idén év elején, a SAG Awards díjátadón is együtt jelentek meg, ahol Emma Stone-t két kategóriában is jelölték.

Emma Stone arról is beszélt egy nyári interjúban, hogy megváltozott a véleménye és a hozzáállása az utóbbi időben a házassággal és az anyasággal kapcsolatban. “Ahogy idősebb leszek, úgy változik az álláspontom a gyerekekkel kapcsolatban. Sosem vigyáztam kicsikre vagy ilyesmi. Tiniként úgy gondoltam, sosem megyek férjhez és sosem lesz gyerekem. Ám ahogy teltek az évek, mára úgy gondolom, hogy férjhez akarok menni, és gyerekekre vágyom” – mondta Emma Stone. 


Dave McCary előtt Emma Stone négy éven át Andrew Garfield párja volt, ők 2015-ben szakítottak. A szakítás után is jó kapcsolatban maradtak.

 

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images