Váratlanul anya lett Cameron Diaz

2020. január 05.
A 47 éves Cameron Diaz egy napja jelentette be az Instagram-oldalán, hogy férjének és neki kislányuk született.

Az új év talán első nagy talánya a celebvilágban: a 47 éves színésznőnek kislánya született. A hírt az Instán jelentette be, és semmi mást információt nem közölt Cameron a rajongóival, mint hogy nagy a boldogságuk férjével, James Maddennel és hogy a kislány Raddix Madden névre hallgat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Cameron Diaz (@camerondiaz) által megosztott bejegyzés,

Persze a találgatások azonnal megindultak. Igaz, hogy Cameron utoljára májusban jelent meg nyilvánosan utoljára, amikor Lucy Liu összehívta a Charlie angyalait, de novemberben látták vásárlás közben és nem igen tűnt várandósnak.

Cameron a Good Charlotte zenekar gitárosához, Benji Maddenhez 2015-ben ment feleségül, és bár egy ideig azt nyilatkozta, hogy nem terveznek gyereket, a hírek szerint azért mégis próbálkoztak.  Az új évet köszöntő posztjában, ahol bejelentették az új családtag érkezését, azt is azonnal leszögezték, hogy kislányuk személyiségi jogait szeretnék megvédeni, vagyis nem számíthatunk cuki babafotókra.

Hogy a kis Raddix béranyától született, ami nem ritka jelenség Amerikában, vagy örökbe fogadták, mindegy is, kívánunk sok boldogságot a családnak.

Fotó: Getty Images