Chloë Sevigny 45 évesen első gyermekét várja

2020. január 08.
Chloë Sevigny színésznő is anya lesz: 45 évesen első gyermekét várja párjával, Sinisa Markovic galériatulajdonossal.

Első gyermekével várandós a 45 éves Chloë Sevigny. A gyermek édesapja Sinisa Mackovic galériatulajdonos. Először az Instagramon, újév napján utalt rá a színésznő, hogy anyai örömök elé néz idén. “Hálás vagyok egy ilyen gyümölcsöző évért, rengeteg szeretet és hatalmas köszönet a barátaimnak és munkatársaimnak” – írta pár napja Sevigny közösségi oldalán.


Nem tudni pontosan, mióta van együtt Chloë Sevigny és párja, a New York-i Karma Art Gallery igazgatója – annyi bizonyos, hogy 2019. augusztusában fotózták le őket együtt először.

Még 2006-ban a W Magazine egyik interjújában mondta Sevigny, hogy fiatalos külsejét annak köszönheti, hogy nincs gyermeke. “Úgy gondolom azért van, mert még nincs gyerekem. A kisbaba könnyel, verejtékkel és stresszel jár, ami meglátszik a testen. Ezért lehet az, hogy az emberek azt mondják, mikor meglátnak, hogy miért tűnsz még mindig olyan fiatalnak?” – nyilatkozott tizenhét évvel ezelőtt a színésznő. “Úgy vélem, nem szerencsés, ha valakinek a harmincas éveiben lesz gyermeke, és nem a húszas éveiben” – tette még hozzá akkor Chloë Sevigny.

Úgy tűnik, Chloë Sevigny-nek is csak a megfelelő párra volt szüksége ahhoz, hogy belevágjon a gyermekvállalásba, így jóval negyvenéves kora után válik anyává, hasonlóan kolléganőjéhez, Cameron Diazhoz. A 47 éves Diaz és férje, a Good Charlotte zenekar tagja, Benji Madden is most jelentették be, hogy megszületett lányuk, Raddix. Diaz és Madden 2015-ben házasodtak össze, és bár a színésznő mindig úgy nyilatkozott, hogy gyermek nélkül is teljes az életük, a pár sokat küzdött a gyermekáldásért. 2018-ban mesterséges megtermékenyítéssel is próbálkoztak, akkor sikertelenül.

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images