Kim Cattrall visszatér a tévébe, de nem a Szex és New Yorkkal

2020. január 09.
A Szex és New York után hosszú ideig nem láthattuk a tévében Kim Cattrallt, ám most a Fox csatorna sorozatában visszatér a képernyőre.

A Fox csatorna Filthy Rich című sorozatában tér vissza a képernyőre Kim Cattrall. A Szex és New York óta ez lesz az első amerikai televíziós munkája a 63 éves színésznőnek.


“Sokat vártam a Szex és New York után, hogy újra televíziós sorozaton dolgozzak” – mondta Kim Cattrall. “Nem igazán motivált a dolog egészen addig, míg nem futottam bele a Sensitive Skin forgatókönyvébe. Addig nem is akartam tévés projekten dolgozni” – tette hozzá a színésznő, megemlítve a kanadai sorozatot, melyben 2014 és 2016 között játszott. Ráadásul a televíziós sorozatok nagyon megváltoztak, mióta Samantha Jones-t alakította hat szezonon keresztül 1998. és 2004. között az HBO ikonikus sorozatában.

“Nem igazán volt fogalmam róla, milyenek a streaming csatornák. Például nem hagyjuk félbe a jeleneteket, egyszerűen megyünk tovább. Minden digitális, egy vagy két kamera helyett van öt. Nem tudsz felkészülni egy közeli felvételre, folyamatosan koncentrálni kell és topon lenni” – magyarázta a színésznő.

Legújabb sorozatában Margaretet alakítja, akinek szembesülnie kell a múlandósággal. “Rengeteg kérdésem volt az életközepi válságról, a menopauzáról, arról, hogy mi lesz azután, mi az élet következő fejezete” – mondta a színésznő. “Margaret is a 60-as éveiben jár, hozzám hasonlóan. Elkezdi elveszíteni a családtagjait, közeli barátait. Ez kérdéseket vet fel; mi lesz most, meddig élek még?” – mesélte új szerepéről Cattrall. “Szeretek kibogozni dolgokat a munkámban. Ha nekem ilyen kérdéseim vannak, talán a többi nőt is foglalkoztatják ezek” – tette hozzá.

A színésznő 55 éves öccse 2018-ban hunyt el, ez a tragikus veszteség is felerősítette Kim Cattrall érzéseit az elmúlással kapcsolatban. “Ahhoz, hogy igazán élvezd, amit csinálsz, a családoddal, barátaiddal töltött időt, hogy valóban értékeld… Úgy érzem, sokkal erősebben érzem a fotnosságát ezeknek, sokkal értékesebbek a velük töltött percek a veszteségem óta” – vallott testvére elvesztéséről Cattrall.

A Filthy Rich és a Sensitive Skin után egyre több televíziós sorozatban tűnik fel a jövőben a színésznő. A Mondj egy mesét című pszichotrillerben, a Modus új évadában és a The Witness for the Prosecution misztikus sorozatban is láthatjuk.

Fotó: Getty Images