Matthew McConughey és Hugh Grant összehozták a szüleiket

2020. január 18.
Ezek után senki sem mondhatja többé, hogy csak a nők játszanak folyton kerítőt. Matthew McConaughey édesanyja és Hugh Grant édesapja ugyanis randizni kezdett, hála a két színész hathatós közreműködésének.

Együtt forgatta a január végén mozikba kerülő Úriemberek című filmet Matthew McConaughey és Hugh Grant, így adta magát, hogy összeismertessék előbbi 86 éves édesanyját, Kay McConaughey-t utóbbi 91 éves édesapjával, James Granttel, és ahogy vicceskedve megállapították: izzott a levegő az idős páros között.  “A tervek szerint jövő héten találkoznak, és valószínűleg az est további részében nem is látjuk őket” – mondta Matthew McConaughey. “Mi hoztuk össze őket, eszelősen jól ment. Kellene csinálnunk egy társközvetítő irodát 85 felettieknek” – tette hozzá nevetve Hugh Grant.


Matthew McConaughey, akinek három gyermeke – a 11 éves Levi, 10 éves Vida és 7 éves Livngston – van feleségével, Camila Alves-szel, korábban már beszélt arról, hogy édesanyja szereti meglátogatni a forgatásokon, mivel mindig is volt egy olyan álma, hogy ő maga is mozisztár legyen. Az Oscar-díjas sztár arról is mesélt, milyen nehezen vette rá édesanyját, hogy ne beszéljen, mikor fia először híres lett. “Az első sikereim után mindig feltűnt az interjúkon. Nem rólam szólt az egész, hanem róla” – mondta McConaughey.

Az idősebb fivér, Rooster sem tiltakozott az ellen, hogy Matthew McConaughey összehozza édesanyjukat Hugh Grant édesapjával, aki egy kedves angol úriember a színész állítása szerint. “Tesó, rengeteg energiát tettél abba, hogy féken tartsd anyánkat, én még régebb óta próbálkozom ezzel. Láttam, ahogy apánk is megpróbálta, teljesen sikertelenül. Így azt mondom, tudod mit? Szabad a pálya, próbálja meg most más.”


Forrás: Daily Mail, Insider, ET Online
Fotó: Getty Images