Ki gondolta volna, hogy Justin Bieber igazi feminista?

2020. március 06.
Justin Bieber igazi feminista nyilatkozatot tett Ellen DeGeneres show-jában arra a kérdésre válaszolva, mikor és hány gyereket terveznek feleségével, Haily Bieberrel. Úgy tűnik, lassan igazán felnőtt lesz a huszonhat éves énekes.

Már nem is olyan újdonsült házaspár Justin és Hailey Bieber, rendszeresen terítéken vannak gyerekvállalási terveik, így adta magát a kérdés Ellen DeGeneres show-jában is, hogy mikor és hány gyereket szeretnének. Az énekes pedig egyszer és mindenkorra tisztázta a pletykákat és híreszteléseket, nem is akármilyen feminista nyilatkozattal.


Mikor a műsorvezető feltette Justin Biebernek a kérdést, hány gyereket terveznek a jövőben, az énekes azt válaszolta, „úgy gondolom, ez Hailey-től függ, mivel az ő teste”. Nem meglepő módon a feminista kinyilatkoztatás hatalmas ovációt váltott ki a nézőközönségből.

A pár 2018 szeptemberében házasodott össze New York-ban, majd egy évvel később megismételték fogadalmukat egy második ceremónián Dél-Karolinában. Azóta is folyamatosan a spekulációk középpontjában vannak, vajon mikor bővül a családjuk?

Először 2019 decemberében keltek szárnyra a pletykák, hogy Hailey Bieber az első gyerekét várja, ám a modell lehűtötte a kedélyeket. „Az internet vicces! Nem vagyok terhes, csak nagyon szeretek enni” – nyilatkozott a 23 éves modell, miután olyan paparazzifotók jelentek meg róla, amelyen a kezét a hasán nyugtatta.

2018 novemberében a Vogue Arabiának úgy nyilatkozott Justin, hogy nem tervezik, hogy a közeljövőben bővüljön családjuk. „Szeretem a gyerekeket, és nagyon várom, hogy sajátom legyen. Ám ez nem a közeljövőben lesz” – mondta a zenész.

Forrás: Billboard
Fotó: Getty Images