Karantén Akusztik: Dallos Bogi és Puskás Peti exkluzív minikoncertet ad nektek!

2020. március 24.
Az otthonmaradás mellett kampányoló Dallos Bogi és Puskás Peti egy exkluzív minikoncerttel szeretné feldobni a Marie Claire-olvasók csütörtök estéjét, hogy az önkéntes karantén idején se maradjatok koncertélmény nélkül.

John Legend, Chris Martin, Pink, Keith Urban, Charlie Puth – csak néhány énekes a sok közül, akik Instagram-oldalukon igyekeznek a zene erejével lelket önteni rajongóikba. Az angol, amerikai és ausztrál világsztárok legismertebb dalaikat adták elő Instagram Live-ban az elmúlt időszakban, hogy egy kis vidámságot csempésszenek az emberek otthon töltött mindennapjaiba.

dallos bogi puskás peti koncert karantén

Amikor Dallos Bogi Insta-oldalán megláttuk, hogy az énekesnő és színész, zenész párja, Puskás Peti az „erkélykoncert” műfajával ismerkedik – egyébként rendkívül szórakoztató módon –, azonnal tudtuk, hogy őket kell felkérnünk: adjanak egy minikoncertet a Marie Claire Instagram-közösségének. Bogi és Peti örömmel vállalták a feladatot, a csütörtöki „fellépésük” előtt pedig az énekesnő még néhány kérdésünkre is válaszolt.

Hogyan telnek a napjaitok az önkéntes karanténban?

Ez egy nagyon új szituáció a számunkra, amit még szoknunk kell. Az én életem tinikoromtól a rohanásról szólt, és arról, hogy helytálljak mindenütt. Már második hete nem megyünk sehova, de nem a karantén szót használom, az annyira nyomasztó. Próbáljuk úgy felfogni, hogy nem bezárva vagyunk, csak éppen itthon tartózkodunk. Ez az új helyzet azonban újdonságokat is hozott az életembe: Petivel rendeltünk különféle növényeket, amelyeknek az ápolását most sajátítom el. Eddig nagyon élvezem, imádok gyönyörködni bennük. És bár eddig nem voltam konyhatündér, most van lehetőségem a konyhában kísérletezgetni – életem első tejberizse például szuperül sikerült!

dallos bogi puskás peti koncert karantén

Hogyan érintett, hogy le kellett mondani az áprilisi lemezbemutató koncertedet?

Nyilván nem jól, és nem is csak az Akvárium-koncertet, de a többi fellépést is le kellett fújni. Szerencsére a lemezbemutató pótolható, és a kislemez ennek ellenére biztosan megjelenik. Addig pedig igyekszem minél szorosabb kapcsolatot tartani a követőimmel, és folyamatosan új dalokon jár az agyam.

Mit lehet tudni erről az új kislemezről?

Öt magyar nyelvű dal lesz rajta, amelyek közül három már debütált. A különlegessége, hogy szerzőként jegyzem mindegyiket – Wagner Emillel és Somogyvári Danival közös szerzeményekről van szó. Ha valaki meghallgatja ezeket a dalokat, érezni fogja, hogy sokkal mélyebb gondolatok vannak bennük, mint a korábbi számaimban. Az érés és a nővé válás folyamata is egyértelműen hatással volt arra, hogy olyan témákhoz nyúltam, amelyekhez korábban nem mertem. Ez a kislemez a személyiségem lenyomata.

A Karantén Akusztik most csütörtökön, pontban este 8-kor kezdődik a Marie Claire Instagram-oldalán – ugye velünk tartasz?